Griezmann'dan veda! Fransız yıldız son noktayı koydu

Griezmann'dan veda! Fransız yıldız son noktayı koydu

Atletico Madrid'in 33 yaşındaki Fransız futbolcusu Antoine Griezmann, milli takım kariyerine son verdi. 33 yaşındaki  oyuncu, Fransa Milli Takımı'nda 137 maça çıktı ve 44 gol attı.

Spor

30.09.2024, 16:32

Futbol kariyerine La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'de devam eden 33 yaşındaki Fransız golcü Antoine Griezmann, flaş bir karar aldı.

Flaş kararını sosyal medyadan açıklayan Atletico Madrid'in 33 yaşındaki Fransız futbolcusu Antoine Griezmann, milli takım kariyerine son verdiğini duyurdu.

Son dakika: Galatasaray-PAOK maçının hakemi belli oldu Son dakika: Galatasaray-PAOK maçının hakemi belli oldu Haberi Görüntüle

''ANILARLA DOLU KALPLE KAPATIYORUM''

Fransız futbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Hayatımın bu bölümünü anılarla dolu bir kalple kapatıyorum." ifadelerini kullandı.

Fransa Milli Takımı'nda 137 maça çıkan ve 44 gol kaydeden Griezmann,  2014 yılından beri Fransa Milli Takımı'nda oynuyordu. Griezmann, 2018'de Dünya Kupası'nı kazanan Fransa'nın kadrosunda yer alıyordu. 33 yaşındaki futbolcu, Fransa Milli Takımı'yla 2018 Dünya Kupası ve 2021 UEFA Uluslar Ligi'ni kazandı.

2016 yılında Fransa'da yılın futbolcusu seçilen Griezmann Fransa U19 Milli Takımı'yla da Avrupa Şampiyonası kazandı.

İngilizler yazdı: 4 kulüp Yusuf Yazıcı'nın peşinde İngilizler yazdı: 4 kulüp Yusuf Yazıcı'nın peşinde Haberi Görüntüle

BARÇA VE SOCIEDAD'DA OYNADI

Profesyonel kariyerinin tamamında La Liga'da oynayan Griezmann, Atletico Madrid'in yanı sıra Real Sociedad ve Barcelona'da da forma giydi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading