Guardiola, yeni prensini İtalya'dan buldu

Guardiola, yeni prensini İtalya'dan buldu

Manchester City, sakatlanan Rodri'nin yerine yeni bir orta saha arayışına girdi. Pep Guardiola'nın gözü, Torino’nun 23 yaşındaki yıldızı Samuele Ricci'de. City, bu transfer için 36 milyon euroyu gözden çıkardı.

Spor

29.09.2024, 19:03

Premier Lig’in son haftalarında Manchester City, Arsenal maçında sakatlanan ve sezonu kapatan Rodri’nin yerini doldurmak için harekete geçti. Teknik direktör Pep Guardiola, orta saha hattındaki bu boşluğu Torino’nun yükselen yıldızı Samuele Ricci ile doldurmayı planlıyor.

Kerem Aktürkoğlu'ndan, Mert Hakan'a imalı gönderme: Külübeden... Kerem Aktürkoğlu'ndan, Mert Hakan'a imalı gönderme: Külübeden... Haberi Görüntüle

36 MİLYON EUROLUK YILDIZ

The Guardian’ın haberine göre Guardiola, 23 yaşındaki İtalyan futbolcuyu devre arası transfer döneminde Manchester City kadrosuna katmak istiyor. Ricci'nin, City’e maliyetinin yaklaşık 36 milyon euro (30 milyon sterlin) olması bekleniyor. Ancak Torino'nun genç yıldızını ara transfer döneminde bırakmaya sıcak bakmadığı ifade ediliyor. Buna rağmen Manchester City gibi bir devin teklifine karşı oyuncunun kayıtsız kalmasının zor olacağı vurgulanıyor.

Ronaldo oteli için 90 bin TL maaşla genç garson arıyor Ronaldo oteli için 90 bin TL maaşla genç garson arıyor Haberi Görüntüle

TORINO'DAN BÜYÜK KAR

Torino, Ricci'yi 2022-23 sezonu başında Empoli’den 8.5 milyon euro bedelle kadrosuna katmıştı. Kulüp, bu transferde büyük bir kâr elde etmeye hazırlanıyor. Genç orta saha oyuncusunun Torino ile iki yıl daha sözleşmesi bulunuyor, ancak Manchester City gibi bir kulüpten gelen teklif, bu planları değiştirebilir.

Ferdi için Premier Lig'de bir ilk! Chelsea maçı milat olacak Ferdi için Premier Lig'de bir ilk! Chelsea maçı milat olacak Haberi Görüntüle

GUARDIOLA'NIN GELECEK PLANLARI

Pep Guardiola, özellikle genç oyunculara verdiği önemle biliniyor. Samuele Ricci'nin fiziksel gücü, oyun zekası ve pas yeteneği, onu Guardiola’nın oyun sistemine uygun bir oyuncu yapıyor. Rodri’nin sezonu kapatmasıyla birlikte orta sahada doğan boşluk, Ricci gibi dinamik bir oyuncuyla doldurulabilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading