Hacıosmanoğlu yönetimde şok gelişme! TFF'den istifa etti

Hacıosmanoğlu yönetimde şok gelişme! TFF'den istifa etti

TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yönetiminde yer alan Avukat Bayram Saral 5 günlük görevinden istifa etti. İşte detaylar...

Spor

23.07.2024, 13:52

Geçtiğimiz hafta Türkiye Futbol Federasyonu yeni başkanını seçmek için Ankara'da düzenlenen Seçimli Genel Kurul'da oy kullandı.

Genel kurul görüşmelerinin ardından yapılan başkanlık seçimi sonuçlarına göre Mehmet Büyükeşi'yi 5 oyla geçerek 134 oy alan Hacıosmanoğlu, TFF'nin yeni başkanı seçildi.

Kerem Aktürkoğlu hangi takımda, kaç gol attı? Kerem Aktürkoğlu hangi takımda, kaç gol attı? Haberi Görüntüle

İLK İSTİFA YÖNETİMDEN

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun listesinde yer alan Yönetim Kurulu Başkan Vekili Avukat Bayram Saral, bugün itibaren görevinden istifa ettiğini açıkladı.

TFF görevinden istifa ettiğini açıklayan Bayram Saral şu ifadeleri kullandı:

"Sayın futbol kamuoyunun malumu olduğu üzere 2 Nisan 2024 tarihinden başlayıp 18 Temmuz 2024 tarihine kadar devam eden TFF seçimleri sürecinde, Türk futbolunu içine düştüğü kaostan kurtarmayı amaçlayan yüzlerce kulüp yöneticisi ve Türk futbolunun önde gelen paydaşları ile büyük bir hak arayışı mücadelesi sonucunda 18 Temmuz tarihli TFF seçimini şahsımın da yönetim kurulunda bulunduğu Sayın İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu kazanmıştır.

Bu mücadele sürecinde şiarımız "adil, liyakate dayalı, herkese eşit mesafede davranış ve tüm yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile birlikte şeffaf yönetim" vaadi olmuştur.

İstişareye dayalı, birlikte şeffaf yönetim anlayışının gerçekleşmeyeceğine dair şahsımda oluşan kanaat dolayısıyla, bu derin fikir ayrılığının TFF kurumuna ve mevcut yönetimine zarar vermemesi adına bugün itibariyle TFF yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğimi kamuoyuna duyurur, mevcut başkan ve yönetim kuruluna üstün başarılar dilerim.

Yaklaşık 4 ay boyunca devam eden demokratik hak arayışı mücadelemizde bizlere destek veren tüm kulüp başkanları ve yöneticilerine, TFF delegelerine, bütün çalışma arkadaşlarımıza en içten şükranlarımı arz eder, haklarını helal etmelerini dilerim."

PFDK kararını verdi: Diyarbekirspor’un çekilme kararına cevap geldi! Ne kadar para cezası aldı? Hangi oyuncu kaç maç ceza aldı? PFDK kararını verdi: Diyarbekirspor’un çekilme kararına cevap geldi! Ne kadar... Haberi Görüntüle

BAYRAM SARAL NEDEN İSTİFA ETTİ?

İddialara göre Saral'ın istifa sebebi'nin Hacıosmanoğlu'nun Hukuk Kurulu'nda yetkiyi başka bir kişiye vermesi olduğu öne sürüldü.

Kartal'a son dakika darbesi: Gaziantep 90+6'da Maxim'in golüyle coştu Kartal'a son dakika darbesi: Gaziantep 90+6'da Maxim'in golüyle coştu Haberi Görüntüle

İSTANBULSPOR'DA GÖREV ALIYORDU

Bayram Saral, TFF yönetimine girmeden önce İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu'nun başkan yardımcılığını yapıyordu.

EuroCup'ta sürpriz değişikliği: Beşiktaş-Hapoel maçı Belgrad'da oynanacak! EuroCup'ta sürpriz değişikliği: Beşiktaş-Hapoel maçı Belgrad'da oynanacak! Haberi Görüntüle

HACIOSMANOĞLU'NUN YÖNETİM KURULU LİSTESİ 

Mecnun Otyakmaz, Bayram Saral, Zehra Neşe Kavak, Lale Cender, Fuat Gökdaş, Cengiz Gökay, Zafer Bahadır Saraç, Mevlüt Aktan, Bayram Akgül, Hasan Surözü, Ceyhun Kazancı, Mustafa Temel Bozbağ, Ural Aküzüm, Bilal Aslan

Okan hoca kararını verdi! Hakim Ziyech'e yeni görev: Hangi bölgede oynayacak? Okan hoca kararını verdi! Hakim Ziyech'e yeni görev: Hangi bölgede ... Haberi Görüntüle

BAYRAM SARAL KİMDİR?

Bayram Saral, Saral Hukuk Bürosu'nun kurucu ortağıdır. İstanbul Barosu'na kayıtlı bir avukat olan Saral, uzun yıllardır Türkiye’nin önde gelen ticaret şirketlerinde hukuk müşaviri ve avukat olarak görev yapmaktadır.

 

 

Habere Tepki Ver

1

0

1

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading