Hacıosmanoğlu'ndan Türk futboluna birlik çağrısı: Türk futbolunun marka değeri İçin birlikte olmalıyız!

Hacıosmanoğlu'ndan Türk futboluna birlik çağrısı: Türk futbolunun marka değeri İçin birlikte olmalıyız!

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Riva’daki TFF tesislerinde düzenlenen toplantıda Süper Lig Kulüpler Birliği ve dört büyük kulübün başkanlarıyla bir araya geldi. Hacıosmanoğlu, ''Türk futbolunun marka değeri İçin hepimiz üzerimize düşeni yapmalıyız.'' dedi. 

Spor

07.10.2024, 18:44

Türkiye Futbol Federasyonu  Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Türk futbolunun marka değeri için beraberlik çağrısında bulundu. TFF'nin Riva'daki tesislerinde düzenlenen etkinlikte toplantıda Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat da yer aldı.

Benfica Atletico şifresiz hangi kanalda? Kerem Aktürkoğlu'nun maçı ne zaman? Benfica Atletico şifresiz hangi kanalda? Kerem Aktürkoğlu'nun maçı ne zaman? Haberi Görüntüle

TÜRK FUTBOLU LAYIK OLDUĞU YERE GELECEK 

Yaklaşık iki saat süren toplantının ardından basın mensuplarının karşısına geçen Hacıosmanoğlu, Türk futbolunun marka değerini layık olduğu yere taşıma sorumluluklarının bulunduğunu belirtti. Dört büyük kulüp başkanlarıyla gerçekleştirdikleri toplantının yanı sıra Anadolu kulüplerini de sürece dahil edeceklerini vurguladı.

Aktürkoğlu'ndan Fenerbahçe için şok sözler! Bizimkisi doğru yol. Onlar yanlış yolda! Aktürkoğlu'ndan Fenerbahçe için şok sözler! Bizimkisi doğru yol. Onlar yanlış... Haberi Görüntüle

ANADOLU KULÜPLERİ SÜRECE DAHİL OLACAK 

Hacıosmanoğlu, “Türk futbolunun marka değerini layık olduğu yere taşımak hepimizin sorumluluğunda. Başkanlarımız da bu bilinci bize daha çok taşıyor. Anadolu kulüplerimiz bizim için önemli. Bu toplantıyı Anadolu kulüplerini de dahil ederek sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Kerem Aktürkoğlu Avrupa'yı kasıp kavurdu: Ünlü kulüp, etiketleyerek paylaştı Kerem Aktürkoğlu Avrupa'yı kasıp kavurdu: Ünlü kulüp, etiketleyerek paylaştı Haberi Görüntüle

FUTBOL'DA KARDEŞLİK İKLİMİNİ İLERİYE TAŞIYACAĞIZ 

Toplantıda Türk futbolunun önemli sorunları üzerine istişarelerde bulunduklarını belirten Hacıosmanoğlu, “Sorunlarımızı beraber aşabileceğimizi biliyoruz. Marka değerimizi taşırsak, Türk futbolunun ciddi sorunlarını hep beraber çözebiliriz. Futbolda kardeşlik iklimini daha da ileriye taşımak hepimizin asli görevi.” dedi.

UEFA Avrupa Ligi'nde perde açılıyor! İşte temsilcilerimizin ilk hafta maçları UEFA Avrupa Ligi'nde perde açılıyor! İşte temsilcilerimizin ilk hafta maçları Haberi Görüntüle

GENÇLERE VE TOPLUMA ÖRNEK OLACAĞIZ 

Bir sonraki toplantının Beşiktaş’ın ev sahipliğinde yapılacağını ve daha sonra Anadolu’da da gerçekleştirileceğini duyuran Hacıosmanoğlu, “Sahada rakip olacağız, ama maçlar bittikten sonra ortağız. Marka değerimizi koruyarak, gençlere ve topluma örnek olacak şekilde bu süreci ilerleteceğiz. Bu kardeşlik iklimini Türk futbolunun her safhasına yaymak görevimiz.” şeklinde konuştu.

Başkan Hacıosmanoğlu, toplantının sonunda, “Cenabı Allah bize bu iki saatlik toplantı sonunda bunun işaretlerini verdi. Başaracağımıza inanıyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading