Hakan Çalhanoğlu'na dev kanca! Tarihe geçecek rekor bonservis

Hakan Çalhanoğlu'na dev kanca! Tarihe geçecek rekor bonservis

İtalya Serie A takımlarından Inter forması giyen A milli takım oyuncusu Hakan Çalhanoğlu için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Başarılı oyuncu için rekor bonservis bedeli gündeme gelirken bu rakam Türk oyuncular için zirve anlamını barındırmakta.

Spor

09.10.2024, 15:35

İtalya Serie A takımlarından Inter’in yıldız oyuncusu Hakan Çalhanoğlu yuvadan uçmaya hazırlanıyor. Bu sezonun başında Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih’in ısrarla istediği A milli oyuncu için devre arasında yeni bir teklife daha hazırlandığı iddia ediliyor.

Inter’in sahiplerinin takımı daha da gençleştirme adına 30 yaşındaki Çalhanoğlu’na iyi bir teklif gelmesi durumunda oyuncunun gitmesine izin verileceği kaydedildi. Minimum 50 milyon euroluk teklife ancak sıcak bakması beklenen Çalhanoğlu transfer için adı geçen kulüplerin başında da Bayern Münih gelmekte.

Hakan Çalhanoğlu

Söz konusu rakamda transferin gerçekleşmesi durumunda Çalhanoğlu, "Transferine en yüksek bonservis ödenen Türk futbolcu" olarak tarihteki yerini de almış olacak. 

2027 yılına kadar Inter ile sözleşmesi bulunan Hakan Çalhanoğlu, bu sezon 8 maçta forma giyerek 2 kez rakip ağları havalandırmayı başardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading