Yandex Metrica

Sitede Ara

Hakim Ziyech'ten Galatasaray'a kötü haber! Fenerbahçe derbisinde forma giyecek mi?

Hakim Ziyech'ten Galatasaray'a kötü haber! Fenerbahçe derbisinde forma giyecek mi?

Fas Milli Takımı'nın kampında sakatlanan Hakim Ziyech, yaklaşık 3-4 hafta sahalardan uzak kalacak. Ziyech, büyük olasılıkla önümüzdeki hafta oynanacak Fenerbahçe derbisinde formasından uzak kalacak.

Spor

13.09.2024, 10:57

Lider Fenerbahçe'nin hemen arkasında ikinci sırada yer alan Galatasaray'a Faslı futbolcusu Hakim Ziyech'ten kötü haber geldi.

Fas Milli Takımı'nın Afrika Uluslar Kupası Elemeleri'nde Lesotho ile oynadığı müsabakada sakatlanan Hakim Ziyech'te "kısmi yırtık" tespit edildiğini açıklandı.

Yılın transfer haberi! Fatih Terim ve Kerem Benfica'da buluşuyor! Yılın transfer haberi! Fatih Terim ve Kerem Benfica'da buluşuyor! Haberi Görüntüle

2. DERECE YIRTIK TESPİT EDİLDİ

Açıklamayı Galatasaray Kulübü yaptı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Fas Milli Takımı'nın Lesotho ile oynadığı karşılaşmada sağ üst arka adalesinde ağrı hisseden ve sponsor hastanemiz Medicana’da yapılan kontrollerinde sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma, kanama ve kısmi yırtık) tespit edilen futbolcumuz Hakim Ziyech’in tedavisine başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

En Nesyri beklentilerin altında kaldı! Derbide Nesyri mi Dzeko mu oynayacak ? En Nesyri beklentilerin altında kaldı! Derbide Nesyri mi Dzeko mu... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Fas Milli Takımı'nın Afrika Uluslar Kupası Elemeleri'nde Lesotho ile oynadığı maçta sakatlanan Hakim Ziyech'in sahalardan yaklaşık 3-4 hafta uzak kalması bekleniyor. Bu durumda Faslı futbolcunun önümüzdeki hafta Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe derbisini kaçırması bekleniyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading