Yandex Metrica

Sitede Ara

Hasan Arat Beşiktaş'ın gündemindeki isimleri açıkladı! O futbolcularla ayrılık kapıda

Hasan Arat Beşiktaş'ın gündemindeki isimleri açıkladı! O futbolcularla ayrılık kapıda

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, transfer gündemine dair açıklamalarda bulunarak, 15 Eylül'e kadar yapılacak çalışmalarda avantajımız olacak dedi. Takımdan ayrılacak isimler üzerine ise Arat, Beşiktaş 22 kişiyi yolladı. Hala bitmedi. Yabancı zorluğu yaşıyoruz.'' ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Spor

20.08.2024, 18:46

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, transfer gündemine dair açıklamalarda bulunarak Yabancı oyuncu sayısını denklemek için takımdan ayrılacak isimler üzerine çalıştıklarını aktardı.

Galatasaray-Rizespor maçının VAR'ı açıklandı! Galatasaray-Rizespor maçının VAR'ı açıklandı! Haberi Görüntüle

HASAN ARAT'IN ÖNE ÇIKAN AÇIKLAMALARI

Avrupa'da ilk maçımıza çıkacağız. İlkler zordur ama biz takımımıza güveniyoruz. İki ayaklı bir eleme olacak. Sakin ve tecrübeli bir takımımız var. Camia olarak daha önceki başarıları daha iyiye taşımak için çalışacağız." 

"Ayrılacak oyuncular sadece Beşiktaş'ın değil, Türkiye'de birçok kulübün yaşadığı problem. Çok fazla kontratlı oyuncular var. Biz büyük bir hassasiyetle yürütmeye çalışıyoruz. Amir'in Rize'ye gidişiyle Ndour'un gelişiyle alakalı saatleri bakın. Çok dikkatli gidiyoruz.

Ancelotti'den Arda Güler sözleri: İlk 11 oyuncusu görmüyorum Ancelotti'den Arda Güler sözleri: İlk 11 oyuncusu görmüyorum Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ'IN SIRTINA YÜK OLAN KONTRATLAR VAR

Çok çetin pazarlıklar içerisinde olduğumuzu bilin. Gitmek istemiyorlar. Beşiktaş'ın sırtında büyük yük olan kontratlar. Bunu taraftarımıza yansıtmak istemiyoruz. Taraftar maçına gelip mutlu olmak istiyor. Bizim birinci önceliğimiz Beşiktaşlı çocukların mutluluğu.

Bu hafta stadyumda ve Süper Kupa maçında çocukların mutlu olduğunu görüyorum. Artık Immobile, Rafa, Semih, Paulista diyorlar. Beşiktaş kendi yıldızlarını yarattı. Dolayısıyla hocamızla birlikte hibrit bir takım oluşturduk. İnşallah zor geçecek sezonda uzun bir maraton var.

Uzun maratonda sakin olmamız lazım. Bunun sürdürülebilir olması lazım. Transfer toparlaması ve finali yakındır. Beşiktaş camiası huzurlu olsun. Eksiklerimizi biliyoruz, farkındayız. Derin bir kadro var. Hocamızın önderliğinde Beşiktaşlı çocukları sevindireceğiz."

Enis Bardhi'den faş karar: Trabzonspor'da kalmak için o teklifi reddetti Enis Bardhi'den faş karar: Trabzonspor'da kalmak için o teklifi reddetti Haberi Görüntüle

PRENSİP OLARAK AÇIKLAMIYORUZ

 "Biz prensip olarak isim açıklamıyoruz. Görüşmelerimizi belirli bir aşamaya getirdiysek bunu açıklamamız gerekir. 15 Eylül'e kadar yapılacak çalışmalarda avantajımız olacak. Ağustos sonunda Avrupa'da transfer kapanacak ve önemli fırsatların çıkacağını düşünüyoruz.

Biz zaten büyük bir hamle olmayacağız. İhtiyacımız belli. 3 oyuncu planımız vardı. Hocamızın kontrolüyle gittiğini bilmeninizi istiyorum. Biz son 15 günü iyi değerlendirmek istiyoruz. 15 Eylül'e kadar çok maçımız var. Konstre olmamız gereken Lugano serisi ve sonrasında Sivasspor maçıdır.

Çok dikkatli gideceğiz, uzun bir maraton. ''

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading