Hasan Arat taraftara seslendi: Konyaspor maçında büyük sürpriz

Hasan Arat taraftara seslendi: Konyaspor maçında büyük sürpriz

Trendyol Süper Lig takımlarından Beşiktaş’ta Başkan Hasan Arat, ‘Kara Duvar’ konusuna açıklık getirdi. Konyaspor maçında bazı değişikliklerin olacağına vurgu yapan Arat, taraftarlardan da söz etti.

Spor

09.10.2024, 14:58

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, yeni yapılan işbirliği konusunda açıklamalar yaptı. Konyaspor maçına değinen Arat, bazı sürprizlerin olabileceğinden söz ederek "Stadyumumuzda bazı sürprizler olacak. Taraftarımızı çok önemsiyor, dinliyoruz. Taraftarın şikayetini, isteklerini çok ciddiye alıyoruz" dedi.

Hasan Arat, stadın çatısından söz ederek, "Göreve geldiğimiz günden bu yana gecesini gündüze katan, sabah 6'da Ümraniye'ye giden, bu tesislerin tamamına eli değen, hepsini düzeltmeye çalışan kıymetli yönetim kurulu üyemiz Çağlayan Tugal. Çatıyı da tamamen değiştirdi. Güzel oldu. Çok iyi bir malzeme kullanıldı. Zamanında yapılması gereken orijinal malzemeyi biz kullandık. Çağlayan Bey'i Beşiktaş camiası büyük bir takdirle karşılıyor." sözlerini sarf etti.

Kara Duvar

Kara Duvar projesinden söz eden Arat, "Konyaspor maçında stadyumumuzda bazı sürprizler olacak. Taraftarımızı çok önemsiyor, dinliyoruz. Taraftarın şikayetini, isteklerini çok ciddiye alıyoruz. Kara Duvar ile ilgili yapılması gereken tüm işlemleri yaptık. Gençlik ve Spor Bakanlığı'na ilk müracaatı biz yaptık. Şu anda İçişleri Bakanlığımızda ve diğer kurumlarda konu görüşülüyor. Henüz bir ret cevabı yok. Devletimiz bu konuyla ilgili çalışıyor. Beşiktaş üzerine düşen yükümlülükleri yerine getirmiştir. Çok süratle, izin çıktıktan sonra 4-5 hafta içerisinde değişim yapabiliyoruz. Koltuklar zamanında çok güzel düzenlenmiş." ifadelerine yer verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading