Yandex Metrica

Hatayspor - Samsunspor Süper Lig maçı bugün saat kaçta ve hangi kanalda?

Hatayspor - Samsunspor Süper Lig maçı bugün saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'de 1 Eylül'de gerçekleşecek Hatayspor - Samsunspor maçı futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Maçın tarihi, saati ve yayın bilgileri hakkında tüm detaylar haberimizde.

Spor

01.09.2024, 18:48

Trendyol Süper Lig'de 4. haftanın dikkat çeken maçlarından biri, Hatayspor ile Samsunspor arasında oynanacak. Bu önemli karşılaşma, 1 Eylül Pazar günü saat 21.45'te başlayacak. Futbolseverler, gece saatlerinde gerçekleşecek bu mücadelede büyük bir heyecan yaşayacak.

UEFA kadro bildiriminde son gün ne zaman? İşte temsilcilerimizin son durumları... UEFA kadro bildiriminde son gün ne zaman? İşte temsilcilerimizin son... Haberi Görüntüle

MAÇ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Hatayspor ile Samsunspor arasındaki bu çekişmeli mücadele, beIN SPORTS 2 kanalında canlı olarak yayınlanacak. Maçı izlemek isteyen futbolseverler, beIN SPORTS 2 ekranlarından karşılaşmayı canlı olarak takip edebilecekler.

Mourinho'dan Galatasaray'a sert gönderme! Sadece onlar kart görmüyor Mourinho'dan Galatasaray'a sert gönderme! Sadece onlar kart görmüyor Haberi Görüntüle

PUAN DURUMU

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading