Yandex Metrica

Hatayspor'dan Antalyaspor maçı için çarpıcı sözler! Hakem can güvenliği için maçı Antalyaspor'a mı sattı?

Hatayspor'dan Antalyaspor maçı için çarpıcı sözler! Hakem can güvenliği için maçı Antalyaspor'a mı sattı?

Hatayspor, Süper Lig'in 3. haftasında Antalyaspor ile oynadığı maçta hakem kararlarını eleştirerek, Antalyaspor tarafından ilk yarı sonunda Atilla Karaoğlan'a saldırı düzenlenmesine değinerek maçın seyrinin bu sebepten değiştiğine yönelik sert açıklamalar yaptı ve TFF'ye de gerekeni yapması konusunda mesajını gönderdi. 

Spor

27.08.2024, 15:03

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Antalyaspor ile karşılaşan Hatayspor, 3-2'lik mağlubiyetin ardından hakem yönetimine sert tepki gösterdi. Hatayspor Kulübü, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, maçın hakemi Atilla Karaoğlan'ın kararlarının adil olmadığını savundu ve bu kararların, hakemin can güvenliği nedeniyle alındığını iddia etti.

Galatasaray'dan İtalya çıkarması: Roma'nın yıldızını almaya gittiler Galatasaray'dan İtalya çıkarması: Roma'nın yıldızını almaya gittiler Haberi Görüntüle

"HAKEM CAN GÜVENLİĞİ İÇİN Mİ KARARLAR VERDİ?"

Hatayspor'un yaptığı açıklamada, hakem Atilla Karaoğlan'ın ilk yarının bitiminde Antalyaspor yöneticilerinden birinin saldırısına uğradığı ve bu olayın ardından hakemin kararlarında taraflı davrandığı öne sürüldü. Açıklamada, "Süper Lig’in 3. Haftasında, deplasmanda oynadığımız Antalyaspor maçına damga vuran hakem kararlarını sürekli olarak gözden geçirmekteyiz. Takımımız aleyhine verilen tüm kararların tek sebebinin, maçın hakemi Atilla Karaoğlan’ın ilk yarı bitiş düdüğü ile Antalyaspor yöneticilerinden birinin saldırısına uğramasından kaynaklı olduğu tüm spor kamuoyunun takdiridir. Yayıncı kuruluşun 'ligin kalitesini düşürmemek' için yayınlamadığı görüntüler incelendiğinde ne demek istediğimiz daha iyi anlaşılacaktır." ifadelerine yer verildi.

Özellikle hakemin can güvenliğini tehdit altında hissetmesine yönelik "Maçın hakeminin, can güvenliğini sağlamak amacıyla bu kararları verdiği aşikardır ve yaşanan bu üzücü olay sonrası maçın seyri tamamen değişmiştir. Adil yönetim ve futbolun ruhuna uygun kararlar, tüm takımlar için geçerli olmalıdır. Bu vesileyle, Atakaş Hatayspor olarak maçın yalnızca sahada kazanılmasından yana olduğumuzu bir kez daha vurgulamak isteriz" şeklinde söylenen sözler oldukça dikkat çekti.

Cedi Osman NBA'yi bırakıp Avrupa'ya dönüyor: Anlaşma sağlandı Cedi Osman NBA'yi bırakıp Avrupa'ya dönüyor: Anlaşma sağlandı Haberi Görüntüle

TFF'NİN VERDİĞİ SÖZLERE GÖNDERME

Hatayspor, adil yönetim ve futbolun ruhuna uygun kararların yalnızca kendileri için değil, tüm takımlar için geçerli olması gerektiğini belirtti. Kulüp, TFF yönetiminin verdiği adil yönetim sözlerinin yerine getirileceğine dair inançlarını yineledi.

Son dakika: Derbi tarihleri ve ertelenen maçların programı belli oldu Son dakika: Derbi tarihleri ve ertelenen maçların programı belli oldu Haberi Görüntüle

"MAÇLAR SAHADA KAZANILMALI"

Hatayspor, maçların yalnızca sahada kazanılması gerektiğini vurguladı ve yaşanan bu olayın futbolun adaletine gölge düşürdüğünü ifade etti. Maçta yaşananlar ve hakem kararlarının adalete uygun olmadığına dair eleştiriler, futbol kamuoyunda geniş yankı buldu.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading