Yandex Metrica

Her 20 gole dudak uçuklatan bonus: Fenerbahçe'de En-Nesyri transferinin ayrıntıları ortaya çıktı

Her 20 gole dudak uçuklatan bonus: Fenerbahçe'de En-Nesyri transferinin ayrıntıları ortaya çıktı

Fenerbahçe, uzun zamandır peşinde olduğu Sevilla'nın 27 yaşındaki Faslı golcüsü Youssef En-Nesyri'yi renklerine bağladı. Bugün sağlık kontrollerinden geçecek olan Faslı forvetin sözleşme detayları da belli oldu. 

Spor

25.07.2024, 15:01

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ederken Youssef En-Nesyri'de mutlu sona ulaşıldı.

Uzun zamandır Faslı golcünün peşinde olan Fenerbahçe, bu transferi bitirdi. Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri ile 5 yıllık anlaşmaya vardı. 

Faslı golcü, sarı-lacivertli takımdan yıllık 4 milyon euro net ücret ve başarı bonusu kazanacak.

Fenerbahçe'nin KAP bildirimi yaptığı Youssef En-Nesyri, dün İstanbul'a gelirken coşkulu bir taraftar grubu tarafından karşılandı.

Faslı golcü bugün sağlık kontrolüdnen geçtikten sonra resmi sözleşmeye imza atacak.

Son dakika... Aslan'dan hazin veda: Galatasaray, kendi sahasında Young Boys'a mağlup oldu ve Şampiyonlar Ligi'nden elendi Son dakika... Aslan'dan hazin veda: Galatasaray, kendi sahasında Young Boys'a... Haberi Görüntüle

BONSERVİSİ VE MAAŞI BELLİ OLDU

Öte yandan Faslı golcünün bonservisi ve maaşı da belli oldu. Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri ile 4 yıllık anlaşmaya vardı. Faslı golcü yıllık 4 milyon euro net ücret ve başarı bonusu kazanacak. Fenerbahçe'nin En Nesyri için Sevilla'ya 20 milyon euro bonservis ödeyeceği öne sürüldü. 5 yıllık sözleşme imzalanacağı belirtilen 27 yaşındaki oyuncu yıllık 4 milyon euro maaş kazanacak.

Arsenal 2. yarıda coştu! Bir açıldı, tam açıldı Arsenal 2. yarıda coştu! Bir açıldı, tam açıldı Haberi Görüntüle

HER 20 GOL İÇİN 1 MİLYON EURO

Ayrıca yeni sezonda Fenerbahçe forması giyecek olan En Nesyri'nin her sezon 20 golü geçmesi durumunda Sevilla'ya 1 milyon euro bonus ödenecek. Faslı golcünün sözleşmesinde başarı bonuslarının da yer alacağı belirtildi.

Son dakika: Derbi tarihleri ve ertelenen maçların programı belli oldu Son dakika: Derbi tarihleri ve ertelenen maçların programı belli oldu Haberi Görüntüle

ALİ KOÇ: "HAYIRLI OLSUN"

Kulüpler Birliği Vakfında başkanlık görevini bırakacak Ali Koç, toplantıya girmeden önce basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. Ali Koç, basına yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin yeni transferi Youssef En-Nesyri için "Hayırlı olsun." dedi.

Son dakika: Fenerbahçe Sofyan Amrabat transferini açıkladı! İşte İstanbul'a geliş tarihi Son dakika: Fenerbahçe Sofyan Amrabat transferini açıkladı! İşte İstanbul'a geliş... Haberi Görüntüle

EN-NESYRİ'NİN  PERFORMANSI

İspanyol ekibi Sevilla ile iki Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşayan Faslı golcü, 4 yıl da 196 maçta forma giyen oyuncu 73 gol ve 7 asistlik katkı verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

1

1

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading