Hollanda teknik direktörü Ronald Koeman, Türkiye maçındaki taktiğini açıkladı!

Hollanda teknik direktörü Ronald Koeman, Türkiye maçındaki taktiğini açıkladı!

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalde bugün Türkiye ile kozlarını paylaşacak Hollanda Milli Takımı'nın çalıştırıcısı Ronald Koeman basın toplantısında Türklere karşı oynayacağı oyunu açıkladı. Koeman, "Yapmamız gereken topu tutmak, topa hakim olmak" dedi.

Spor

06.07.2024, 10:40

EURO 2024 çeyrek final maçında bugün Türkiye ile Hollanda Almanya'nın başkenti Berlin'de karşı karşıya gelecek.  Hollanda'nın teknik direktörü Ronald Koeman, zor bir maça çıkacaklarını söyledi.

Berlin Olimpiyat Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Koeman, Türkiye'nin şu ana kadar oynadıkları rakiplerinden farklı bir oyun yapısına sahip olduğunu belirtti.

Parkede büyük maç böyle bitti: Anadolu Efes'e kupayı Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi Parkede büyük maç böyle bitti: Anadolu Efes'e kupayı Cumhurbaşkanı Erdoğan... Haberi Görüntüle

''TÜRKİYE YÜREĞİYLE OYNUYOR''

Türkiye'nin tamamen yüreğiyle oynayan bir takım olduğunu vurgulayan çalıştırıcı, "Biz her zaman kendimize odaklanıyoruz ve çok iyi bir oyun oynayabileceğimizi Romanya karşısında gösterdik.

Farklı rakipler karşısında kendimize alan yaratmaya çalışıyoruz. Bunu mevcut takımımızla yapabileceğimiz gibi bir takım değişikliklere de gidebiliriz. Zaten buna çalışıyoruz. En önemli şey kendi oyunumuzu oynamak ve maçı kaybetmemek. Ne kadar iyi olabileceğimizi göstermek. Bu noktaya kadar bunu yaptık, kendimizi öz güvenli hissediyoruz ama zor bir maç olacak.

Can güvenliğimiz yok! Galatasaray derbi için UEFA'ya başvurdu Can güvenliğimiz yok! Galatasaray derbi için UEFA'ya başvurdu Haberi Görüntüle

''YAPMAMIZ GEREKN TOPU TUTMAK''

"Çok oyuncumuzun ve benim bu konuda tecrübemiz var. Türk takımlara karşı maçlara çıktık ve her zaman harika bir atmosferde maçlar oynandı. Yapmamız gereken topu tutmak, topa hakim olmak ve taraftarın sesini bu şekilde kısmak.

Yarın da bu olacaktır ama tabi sakin kalmamız gerekiyor. Ciddiyeti elden bırakmamamız gerekiyor ve odaklanmış konsantre şekilde maç oynamamız gerekiyor. Karşımızda istekli iyi futbol oynayan bir takım var ama hepimiz biliyoruz ki zaman zaman açık verebiliyorlar ve sizde doğru tercihte bulunarak bunlardan istifade edebiliyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading