Yandex Metrica

Hollanda- Türkiye maçının hakemi bakın kim oldu!

Hollanda- Türkiye maçının hakemi bakın kim oldu!

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda A Milli Takım'ın çeyrek finalde Hollanda ile karşı karşıya gelecek. Nefes kesen mücadelenin hakemi belli oldu.

Spor

04.07.2024, 11:37

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 mağlup eden Milli Takım, çeyrek finale adını yazdıran taraf oldu. 

A Milli Futbol Takımı, 6 Temmuz Cumartesi günü Almanya'nın başkenti Berlin'de Hollanda ile kozlarını paylaşacak.

Bu  dev mücadele öncesinde karşılaşmada düdük çalacak hakemler belli oldu.

Türkiye'nin grubunda sürpriz: Gürcistan, Portekiz'i dağıttı adını son 16'ya yazdırdı Türkiye'nin grubunda sürpriz: Gürcistan, Portekiz'i dağıttı adını son 16'ya yazdırdı Haberi Görüntüle

UEFA AÇIKLADI

UEFA'nın internet sitesinde, A Milli Takım'ın EURO 2024 çeyrek finalinde Hollanda ile oynayacağı maçı Fransa Futbol Federasyonu'nundan Clement Turpin yöneteceğini açıkladı.

Turpin'in yardımcılıklarını aynı federasyondan Nicolas Danos ve Benhamin Pages üstlenirken karşılaşmanın 4. hakemi Felix Zwayer, VAR hakemi olarak ise Jerome Brisard görev yapacak.

Çekya- Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Arda Güler oynayacak mı? Montella açıkladı Çekya- Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Arda Güler oynayacak... Haberi Görüntüle

EURO 2024'TE 2 MAÇTA GÖREV YAPTI

Turpin, turnuvanın açılış maçı olan Almanya-İskoçya karşılaşmasıyla birlikte İngiltere-Slovenya mücadelesinde görev yaptı.

 

 

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading