Hollandalı efsane futbolcudan Ahmetcan Kaplan açıklaması! Türk yıldıza övgüler yağdırdılar

Hollandalı efsane futbolcudan Ahmetcan Kaplan açıklaması! Türk yıldıza övgüler yağdırdılar

Son dakika haberleri... Ajax'ın CEO'su ve aynı zamanda eski milli kaleci olan Edwin van Der Sar, Trabzonspor'dan transfer edilen Ahmetcan Kaplan'a övgü dolu sözler kullandı.

Spor

23.01.2024, 19:46

Geçtiğimiz aylarda Ajax'a transfer olan Ahmetcan Kaplan'a övgü dolu sözler kullanıldı.

Şampiyonlar Ligi kura çekimi için İstanbul'a gelen Hollandalı efsane kaleci ve aynı zamanda Ajax'ın CEO görevini yürüten Edwin van Der Sar, genç futbolcu hakkında açıklamalarda bulundu.

Fanatik'e konuşan Van Der Sar, "Türk futbolunda biraz düşüş dönemi yaşanıyor. Yetenekli oyuncuların yetişmesine daha fazla önem verilmeli. Biz, Trabzon'dan Ahmetcan'ı kadromuza kattık. Ona güveniyorum. Kesinlikle geleceği olan bir oyuncu. Hızlı ve güçlü. Kendisini geliştirerek, Ajax'ın önemli parçalarından biri olacaktır" ifadelerini kullandı.

Victor Osimhen'in sahalara döneceği maç belli oldu! Nijeya'lı yıldıza sağlık ekibi devrede... Victor Osimhen'in sahalara döneceği maç belli oldu! Nijeya'lı yıldıza sağlık... Haberi Görüntüle

EDWIN VAN DER SAR: TÜRKİYE'DE HARİKA STADYUMLAR VAR

Türkiye'de çok güzel bir kura çekimi gerçekleştiğini aktaran Van Der Sar, "Türkiye'de çok güzel bir kura çekimi gerçekleşti. Ayrıca finalin de burada oynanacak olması harika. Türkiye'de harika statlar ve harika takımlar var. Burası bir futbol ülkesi. Taraftarların etkisi de zaten herkes tarafından biliniyor. Bununla birlikte Şampiyonlar Ligi'nde bir Türk takımının olmaması üzüntü verici. Açıkçası Türk futbolunda biraz düşüş dönemi yaşanıyor." sözlerini dile getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading