Yandex Metrica

Sitede Ara

Hüsran gecesinde yakışmayan tekme: Young Boys'un golü sonrası Muslera kırmızı kart gördü

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, rakibinin gol sevincinde yaptığı hareket sonrası hakem tarafından kırmızı kart ile oyundan ihraç edildi.

Spor

28.08.2024, 11:20

Ülkemizi Avrupa'da temsil eden Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda deplasmanda 3-2 kaybettiği ilk maçın rövanşında RAMS Park'ta Young Boys'u konuk etti.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda deplasmanda 3-2 kaybettiği ilk maçın rövanşında RAMS Park'ta Young Boys'a 1-0 mağlup oldu ve Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. 

Karşılaşmanın 87. dakikasında konuk ekip, Alan Virginius'un attığı golle öne geçti ve takımına turu getiren isim oldu.

Son dakika... Kanarya farklı kazanmaya devam ediyor: Fenerbahçe, Alanyaspor'u yıldızlarıyla geçti Son dakika... Kanarya farklı kazanmaya devam ediyor: Fenerbahçe, Alanyaspor'u yıldızlarıyla... Haberi Görüntüle

4. KEZ BİR TÜRK TAKIMI YER ALMADI

Galatasaray, yoluna UEFA Avrupa Ligi grup aşamasından devam edecek. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne veda etmesiyle birlikte, bu sene 33. kez düzenlenen Şampiyonlar Ligi'nde 1992-1993, 1995-1996 ve 2022-2023 sezonlarının ardından 4. kez bir Türk takımı yer alamadı.

Okan Buruk açıkladı: Icardi ve transfer... Okan Buruk açıkladı: Icardi ve transfer... Haberi Görüntüle

OKAN BURUK: SORUMLUSU BENİM

Maçın ardından konuşan Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

"Hayal ettiğimiz ile maç içinde gerçekleşen örtüşmedi. Kağıt üstünden oyuncu bazında inanılmaz bir kalite farkı var. Daha iyi bir performans ortaya koyabilirdik. Geçen sene burada oynadığımız Molde maçına benzetti. Zaman zaman üstümüzde 5'er 10'ar kilo ağırlık varmış gibi hareket ettik. Baskıdan mı.. Bazen çok iyi hazırlanırsınız, bu da etkiler. Ne paslarımız ne dikine oyunumuz ne parselizasyonumuz iyiydi. Çok fazla pas hatası yapıp rakibe geçiş şansı verdik. İkinci yarı biraz daha dengeledik, rakip kaleye gittik, pozisyon ürettik. Son bölümde daha çok rakip kalede oynadık. Maçı çevirecek pozisyonu yakaladık. Icardi'nin vuruşu rakipten döndü, o pozisyon dönüp gol oldu. İlk baştan sorumlu benim. Maça hazırlayan teknik adam, oyuncuları seçen teknik adam. Birinci sorumlu benim. Oyuncularım en iyisini yapmaya çalıştı.''

Kerem Aktürkoğlu Benfica'ya kaç paraya gitti? Transferin detayları açıklandı Kerem Aktürkoğlu Benfica'ya kaç paraya gitti? Transferin detayları açıklandı Haberi Görüntüle

''AVRUPA LİGİNİ KAZANMAYI HEDEFLİYORUZ''

''Muhteşem bir taraftar vardı.'' diyen Okan Buruk, ''Maçtan önce maç içinde maçtan sonra desteklediler. Onların istedikleri galibiyeti getiremedik. Üzgünüz. Ama şu da var, bu takım burada Şampiyonlar Ligi playoff oynadıysa geçen sene şampiyon olduğu için oynadı. Bu oyuncular kazandı. Yine kazanacak olan bu oyuncular. Öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Prestijli turnuvanın içinde olamamak üzüyor ama tekrar ligdeki şampiyonluğa, Avrupa Ligi'ni kazanmayı hedefliyoruz. Bunu yapacak potansiyelimiz, gücümüz var. Şanssızlık da var. Davinson sakatlandı. Abdülkerim kırmızı kart gördü. İlk maçta Kaan yoktu. Geriden oyun kurarken çok zorlandık. Topu öne itmede, hızda Davinson'un olmaması çok büyük eksikti. Galatasaray her türlü yürümeliydi hedefine ama yapacağımız 1-2 takviyeden sonra takımımız şampiyonluk ve Avrupa için yarışacak." ifadelerini kullandı.

Osayi-Samuel Galatasaray derbisinde oynayacak mı? Osayi-Samuel Galatasaray derbisinde oynayacak mı? Haberi Görüntüle

MUSLERA KIRMIZI KART GÖRDÜ

Öte yandan Muslera, Young Boys'un bulduğu gol sonrası rakibine yaptığı müdahale nedeniyle kırmızı kart gördü. Müsabakanın 87. dakikasında Young Boys, Virginius ile öne geçti. Atılan golün ardından Fernando Muslera, topu ağlara gönderdikten sonra saha içinde sevinmeye kalkan Virginius'a yaptığı müdahale nedeniyle kırmızı kartla cezalandırıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading