Yandex Metrica

Sitede Ara

İbrahim Hacıosmanoğlu, Ali Koç hakkında açıklama yaptı: Söylediğim sözleri...

İbrahim Hacıosmanoğlu, Ali Koç hakkında açıklama yaptı: Söylediğim sözleri...

TFF başkanlığına aday olan İbrahim Hacıosmanoğlu, geçtiğimiz dönemde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Hacıosmanoğlu, ''daha önce Ali Koç hakkında söylediğim şeyler geride kaldı'' diyerek adaylıkta asla çekilmeyi düşünmediğini dile getirdi.

Spor

12.07.2024, 11:11

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, Servet Yardımcı'nına daylıktan çekikmesinin ardından Haber Global'e konuştu. Seçimler hakkında konuşan başkan adayı, Ali Koç hakkındaki düşüncelerini de söyledi.

Devler Ligi eşleşmeleri belli oluyor! Yeni formatla ilk kura heyecanı Devler Ligi eşleşmeleri belli oluyor! Yeni formatla ilk kura heyecanı Haberi Görüntüle

''HİÇBİR ZAMAN GERİ VİTES YAPMADIK''

Aday olmak için 100'ün üzerinde imza topladığını söyleyen Hacıosmanoğlu: "Kesinlikle biz adaylıktan çekilmeyeceğiz ve sonuna kadar gideceğiz. 100'ün üzerinde imza topladık. Biz hayatımızda hiçbir zaman geri vites yapmadık ve yapmayacağız. Onlar çekilebilir ama biz yolumuza devam edeceğiz. Bu böyle bilinsin.

Icardi kaç maç sahalardan uzak olacak? Icardi, Fenerbahçe derbisinde olmayabilir!  İşte sağlık durumu... Icardi kaç maç sahalardan uzak olacak? Icardi, Fenerbahçe derbisinde olmayabilir!... Haberi Görüntüle

ALİ KOÇ AÇIKLAMASI

Türk futbolunda tertemiz bir sayfa açmaya geliyoruz. Göreceksiniz Türk futbolu bizimle seyir değiştirecek. Daha önce Ali Koç hakkında söylediğim şeyler geride kaldı. O defterleri tekrar açmaya gerek yok. Kimseyle kavga etmeye değil barış ortamında Türk futbolunu yönetmeye geliyoruz" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading