Yandex Metrica

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun çağrısı karşılık buldu! İlk istifa geldi

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun çağrısı karşılık buldu! İlk istifa geldi

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun istifa talebine ilk yanıt MHK'den geldi. MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu ile sekiz üye istifalarını Türkiye Futbol Federasyonu'na iletti.

Spor

20.07.2024, 14:08

Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda dün başkanlık seçimi yapıldı. İbrahim Hacıosmanoğlu, 134 oy olarak futbolun yeni patronu oldu. 129 oy alan Mehmet Büyükekşi ise yarışı kaybetti. 18 oy geçersiz sayıldı.

Başkanlık yarışını kazanan İbrahim Hacıosmanoğlu, seçim sonrası yaptığı ilk açıklamada "Tüm kurullar istifa etsin." dedi.

Hacıosmanoğlu'nun istifa çağrısına ilk karşılık Merkez Hakem Kurulu’ndan geldi. 

MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu ile sekiz üye istifalarını Türkiye Futbol Federasyonu'na iletti.

Yılın transfer haberi! Fatih Terim ve Kerem Benfica'da buluşuyor! Yılın transfer haberi! Fatih Terim ve Kerem Benfica'da buluşuyor! Haberi Görüntüle

YENİ MHK BAŞKANI KİM OLACAK?

Yaşanan bu gelişmenin ardından MHK'de yeni başkanın kim olacağı merak edililiyor. MHK Başkanlığı için, Barış Şimşek, Metin Tokat, Mustafa Çulcu Cüneyt Çakır ve Ferhat Gündoğdu’nun isimleri gündemde.

UEFA eğitimcisi Hugh Dallas’ın sözleşmesi, Büyükekşi federasyonu tarafından yenilenmediği için seminerde hakemlere kimlerin ders vereceği ise henüz netlik kazanmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading