Icardi eleştiriler karşısında sessizliğini bozdu! Yaptığı paylaşımla adeta ben burdayım dedi...

Icardi eleştiriler karşısında sessizliğini bozdu! Yaptığı paylaşımla adeta ben burdayım dedi...

Galatasaray'da son haftalarda performansıyla eleştirilerin odak noktası olan Mauro Icardi, sosyal medya üzerinden dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Arjantinli yıldız, yaptığı paylaşımla eleştirilerin gölgesinde kalmadığını ve takımına katkı sağladığını gösterdi.

Spor

08.10.2024, 16:40

Eleştirilerle gündeme gelen Mauro Icardi, beklenen cevabı sosyal medya hesabı üzerinden verdi. Icardi, paylaşımında Galatasaray forması altında elde ettiği gol ve asist sayılarına yer verdi. Bu sezon 10 maça çıkan Icardi, bu karşılaşmalarda 3 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi. 

Süper Lig'de bu hafta maçlar neden oynanmayacak? 9. hafta karşılaşmaları ne zaman olacak? Süper Lig'de bu hafta maçlar neden oynanmayacak? 9. hafta karşılaşmaları... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYA'DA VİRAL OLDU 

Yıldız futbolcunun bu paylaşımı, eleştirilerin ardındaki motivasyonunu ortaya koyarken, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Galatasaray'ın yeni kaleci adayı için geri sayım başladı! Sarı-kırmızılı ekibin kalesini koruyacak kaleci belli oldu mu ? Galatasaray'ın yeni kaleci adayı için geri sayım başladı! Sarı-kırmızılı ekibin... Haberi Görüntüle

BEKLENTİLER ARTTI 

Arjantinli forvetin bu adımı, hem kendisine hem de takımına olan güvenini pekiştirdiği düşünülüyor. Galatasaray taraftarları, Icardi'nin bu performansının artmasını umuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading