Yandex Metrica

Sitede Ara

Icardi sinyali çaktı! İşte Galatasaray taraftarını sevindiren paylaşım

Icardi sinyali çaktı! İşte Galatasaray taraftarını sevindiren paylaşım

Mauro Icardi, Arjantin'deki tedavisinin ardından İstanbul'a döndüğünü sosyal medya üzerinden duyurdu ve Galatasaray taraftarını sevindirdi.

Spor

19.09.2024, 10:27

Galatasaray'ın yıldız forveti Mauro Icardi, sakatlığı nedeniyle bir süredir sahalardan uzak kalmıştı. Arjantin'de tedavi olan Icardi, İstanbul'a döndüğünü sosyal medyada paylaştığı bir gönderi ile açıkladı. Deneyimli futbolcunun dönüşü, Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı.

Amedspor'da mahkeme kararı! Ersun Yanal açıkladı: Bizi bundan hiç kimse caydıramaz! Amedspor'da mahkeme kararı! Ersun Yanal açıkladı: Bizi bundan hiç kimse... Haberi Görüntüle

ICARDI'DEN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI

Icardi, İstanbul'daki evinin fotoğrafını paylaşarak "Günaydın" notunu düştü ve Türk bayrağı emojisi ekledi. Bu paylaşım, taraftarlar arasında büyük bir heyecan yarattı ve Icardi'nin sahalara dönüşü için sabırsızlanan Galatasaray camiasını umutlandırdı.

İstanbul'a gelecek deniyordu! Nicola Zalewski'den Galatasaray'a kötü haber İstanbul'a gelecek deniyordu! Nicola Zalewski'den Galatasaray'a kötü haber Haberi Görüntüle

OKAN BURUK'UN AÇIKLAMASI

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, daha önce yaptığı açıklamada, Icardi'nin sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe derbisinde forma giymeyeceğini belirterek, "Mauro Icardi'nin tedavisi devam ediyor, şu anda oynayabilecek durumda değil. Oynaması için çok erken. En az 1 hafta 10 gün süreye ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe maçında kesinlikle olmayacak." demişti.

Hakim Ziyech'ten Galatasaray'a kötü haber! Fenerbahçe derbisinde forma giyecek mi? Hakim Ziyech'ten Galatasaray'a kötü haber! Fenerbahçe derbisinde forma giyecek mi? Haberi Görüntüle

TARAFTARIN BEKLENTİSİ ARTIYOR

Icardi'nin İstanbul'a dönüşü, sakatlık sürecinin sonlarına gelindiği sinyalini verirken, Galatasaray taraftarı yıldız golcünün sahalara ne zaman döneceğini ve derbide oynaması için sürpriz bir karar çıkıp çıkmayacağını merak ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading