Yandex Metrica

Sitede Ara

Icardi ve Aşkın Olayım gündemde! Simge Sağın, Icardi’ye seslendi ortalık yıkıldı

Icardi ve Aşkın Olayım gündemde! Simge Sağın, Icardi’ye seslendi ortalık yıkıldı

Geçen sezon Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Icardi dün düzenlenen törenle kendisini sarı kırmızılı renklere bağlayan imzayı attı. Icardi'nin golleri sonrası Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde çalan 'Aşkın Olayım' parçası ile adından sıkça söz ettiren Simge Sağın, merakla beklenen transferin resmiyet kazanması sonrası yıldız oyuncuya seslendi.

Spor

23.01.2024, 21:13

Dün Icardi için gerçekleştirilen imza törenine 35 bin taraftar katıldı. Söz konusu törende Icardi'nin yanı sıra, Zaha, Angelino, Bakambu, Halil Dervişoğlu ile geçen sezon deprem nedeniyle tören yapılamayan Zaniolo ve Kaan Ayhan için de imza töreni düzenledi.

Kerem Aktürkoğlu transferde son kararını verdi Kerem Aktürkoğlu transferde son kararını verdi Haberi Görüntüle

SİMGE SAĞIN ICARDİ'YE SESLENDİ

Icardi'nin golleri sonrası stadyumda çalan 'Aşkın Olayım' parçası ile adından sıkça söz ettiren Simge Sağın, dün akşam Denizli’nin Tavas ilçesinde sahneye çıktı. Beşiktaş taraftarı olan Simge, Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Icardi'yi unutmadı. Ünlü oyuncu Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamalarında bir araya gelip düet yaptığı Icardi’ye, “Hoş geldin” diye seslendi.

Bu hoca bambaşka! Spor yazarları Beşiktaş'ın farklı galibiyetini yorumladı! Bu hoca bambaşka! Spor yazarları Beşiktaş'ın farklı galibiyetini yorumladı! Haberi Görüntüle

Hasan Arat Beşiktaş'ın gündemindeki isimleri açıkladı! O futbolcularla ayrılık kapıda Hasan Arat Beşiktaş'ın gündemindeki isimleri açıkladı! O futbolcularla ayrılık kapıda Haberi Görüntüle

"SİMGE SAĞIN 'ÖPÜCEM'..."

"Koyu bir Beşiktaşlıyım ama Icardi ve Galatasaray’ın da kalbimde yeri ayrı." diyen Simge Sağın, "Tribünlerde sadece 'Aşkın Olayım'ı değil, 'Öpücem'i de duyuyorum. Ne mutlu bana! Müzik birleştiricidir, hepimizi bir araya getirir. Şarkılar şifadır, mutluluktur" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading