Icardi yuvadan uçuyor! Victor Osimhen'in gelişi sonu oldu

Icardi yuvadan uçuyor! Victor Osimhen'in gelişi sonu oldu

Trendyol Süper Lig'de son iki sezonun şampiyonu Galatasaray'da Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin yuvadan uçmaya hazırlandığı iddia edildi. Son haftalarda performansında düşüş yaşayan Icardi'nin Osimhen'in gelişiyle de gözden çıkarıldığı konuşulmakta.

Spor

10.10.2024, 16:14

Son iki sezonda şampiyonluk ipini göğüsleyen ve geçen sezonu da rekorla kapatan Galatasaray'da Arjantinli yıldız Mauro Icardi transferi konusunda ilginç anlar yaşanıyor. Kısa sürede sarı kırmızılı taraftarların sevgilisi olan Icardi'nin özel hayatında da yaşadığı sorunlar performansını oldukça etkiliyor.

Bu sezon Osimhen'in gelişiyle performansı düşen ve eleştiri oklarının hedefi haline gelen Icardi konusunda Arjantin basınından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Icardi Galatasaray

Galatasaray Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? Galatasaray Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? Haberi Görüntüle

OSİMHEN SONU OLDU

River Plate yetkililerinin Icardi transferi konusunda henüz bir girişimde bulunmada, "Icardi'nin adı giderek daha yüksek sesle yankılanıyor" ifadelerinin yer alması dikkatlerden kaçmadı. Ancak şu anda bu transferin önündeki en büyük engel ise yüksek piyasa değeri ve maaşı gösterilmekte.

Bu sezon Galatasaray forması ile 10 maça çıkan Icardi bu karşılaşmalarda 3 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading