Yandex Metrica

Sitede Ara

Icardi'den Fenerbahçe derbisi öncesi kritik istek

Icardi'den Fenerbahçe derbisi öncesi kritik istek

Sakatlığından dolayı tedavisi için ülkesi Arjantin'e giden ve bir dargın bir barışık olduğu sevgilisi Wanda Nara ile yeniden barışan Mauro Icardi'nin bu hafta içinde Türkiye'ye dönmesi bekleniyor. Ancak Mauro Icardi'nin sahalara dönmesi biraz daha zaman alacak gibi görünüyor. Icardi'nin yeniden Galatasaray formasını giymesinin en geç 2 haftayı bulması bekleniyor. Ayrıca Icardi'nin de yüzde yüz hazır olmadan sahaya çıkmak istemediği ve bnu teknik direktör Okan Burak'a ilettiği öğrenildi.  

Spor

16.09.2024, 12:42

Lige 4'te dört yaparak başlayan ve bir maç eksiğiyle lider Fenerbahçe'nin gerisinde bulunan Galatasaray'da gözler hafta sonu oynanacak Fenerbahçe derbisine çevrildi.

Sakatlığından dolayı tedavisi için ülkesi Arjantin'e giden ve bir dargın bir barışık olduğu sevgilisi Wanda Nara ile yeniden barışan Mauro Icardi'nin bu hafta içinde Türkiye'ye dönmesi bekleniyor.

Mourinho'dan 'Talisca'yı alalım' diyen yönetime beklenmedik yanıt Mourinho'dan 'Talisca'yı alalım' diyen yönetime beklenmedik yanıt Haberi Görüntüle

DERBİ ÖNCESİ KRİTİK İSTEK

Ancak Mauro Icardi'nin sahalara dönmesi biraz daha zaman alacak gibi görünüyor. Icardi'nin yeniden Galatasaray formasını giymesinin en geç 2 haftayı bulması bekleniyor. Ayrıca Icardi'nin de yüzde yüz hazır olmadan sahaya çıkmak istemediği ve bnu teknik direktör Okan Burak'a ilettiği öğrenildi.

Galatasaray'dan İtalya çıkarması: Roma'nın yıldızını almaya gittiler Galatasaray'dan İtalya çıkarması: Roma'nın yıldızını almaya gittiler Haberi Görüntüle

ICARDI YOK OSIMHEN VAR

Böylelikle Icardi'nin Fenerbahçe derbisinde forma giymesi imkansız hale gelirken Napoli'den transfer edilen Nijeryalı golcü Victor Osimhen, Okan Buruk'un en büyük kozu olacak. Galatasaray formasıyla ilk kez Çaykur Rizespor maçında forma giyen ve ortaya koyduğu performans ile herkesin takdirini kazanan Nijeryalı golcü, Fenerbahçe derbisinde ilk 11'de sahaya çıkacak.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading