Yandex Metrica

Icardi'nin eşi Wanda Nara'dan ihanet itirafı: Yatağa ağlayarak girerdim

Katıldığı bir programda özel hayatıyla ilgili çok konuşulacak bir itirafta bulunan Icardi'nin eşi Wanda Nara, “Mauro hep çok rahattı ama ben değildim. Çok acı çektim, geceleri yatağa ağlayarak girerdim ve ‘Umarım Maxi Lopez birine aşık olur’ derdim. Mauro da bana ‘Aptal mısın? O şu anda çok mutlu olmalı, parti yapıyordur sonuçta bekar’ derdi.” ifadelerini kullandı.

Spor

20.06.2024, 22:07

Yeşil sahada gösterdiği başarılı performansın yanı sıra özel hayatıyla da adından sıkça söz ettiren Galatasaray'ın Arjantinli yıldız futbolcusu Mauro Icardi, eşi Wanda Nara ile gündem olmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde 10. evlilik yıl dönümlerini kutlayan Icardi-Wanda Nara çifti, İtalya'ya gitmiş ve romantik pozlarını sosyal medya hesaplarından paylaşmıştı.

Galatasaraylı taraftarların 'yenge' olarak seslendiği Wanda Nara, son olarak katıldığı bir programda özel hayatıyla ilgili samimi itiraflarda bulundu. Eski eşi Maxi Lopez'den ayrıldıktan sonra yaşadıklarını açıklayan ünlü isim itiraflarıyla çok konuşulacağa benziyor.

Konyaspor'dan transfer hamlesi: hedef 10 numara Konyaspor'dan transfer hamlesi: hedef 10 numara Haberi Görüntüle

"YATAĞA AĞLAYARAK GİRERDİM"

Maxi Lopez'den ayrılıktan sonra zor bir dönemden geçtiğini belirten Wandar Nara, şu ifadeleri kullandı:

''Icardi, hep çok rahattı ama ben değildim. Çok acı çektim, geceleri yatağa ağlayarak girerdim ve 'Umarım Maxi Lopez birine aşık olur' derdim.''

Son dakika... Fenerbahçe'den yeni transfer: Milli futbolcu ile 3+1 yıllık sözleşme imzalandı Son dakika... Fenerbahçe'den yeni transfer: Milli futbolcu ile 3+1 yıllık... Haberi Görüntüle

''O ŞU ANDA ÇOK MUTLU''

Wanda Nara, duygusal problemlerini Icardi'ye anlattığında aldığı tepkiyle daha çok üzüldüğünü belirtirken ''Maxi Lopez'i terk ederek Icardi ile yeni bir aşka yelken açtığımda duygusal çalkantılar yaşadım. Icardi bana 'Aptal mısın? O şu anda çok mutlu olmalı, parti yapıyordur sonuçta bekar' derdi.'' ifadelerini kullandı.

Milli Takım'dan umutlandıran yarı final hayali Milli Takım'dan umutlandıran yarı final hayali Haberi Görüntüle

''İSTANBUL'A BAYILDIM''

Icardi'nin Türkiye'ye transferi hakkında konuşan Wanda Nara, ''Evet, evet, evet, evet, İstanbul'a gittim ve bayıldım. Ben de gitmiştim. Çocuklarla gitmiştim. O bilmiyordu. Yalnız gittim, bir ev aradım. Yani, her şeyi ben organize ettim. Ona oraya gideceğini ve harika olacağını söyledim. O da bayıldı." dedi.

Fenerbahçe'ye Şampiyonlar Ligi şoku! UEFA kararıyla sarı-lacivertli taraftarlara Lugano maçı için bilet satışları yasaklandı Fenerbahçe'ye Şampiyonlar Ligi şoku! UEFA kararıyla sarı-lacivertli taraftarlara Lugano maçı... Haberi Görüntüle

"WANDA BENİ İKNA ETTİ"

''Türkiye'de çok rahat mısınız? Bu kadar rahat olacağınızı düşünüyor muydunuz?'' sorusuna yanıt veren Icardi ise "Hayır, hayır, düşünmemiştim. Beklemediğimiz bir şeydi çünkü ben Milano'dan Paris'e gittik ve Paris'te çok rahattık. Gitmek istemedim ama Wanda sonunda beni ikna etti, 'hadi, hadi, bu senin için, kariyerin için, her şey için iyi olacak' dedi ve ikna oldum."

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

1

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading