Yandex Metrica

Icardi'nin iptal edilen golü öncesi faul var mı? Spor yorumcuları açıkladı

Icardi'nin iptal edilen golü öncesi faul var mı? Spor yorumcuları açıkladı

Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray deplasmanda Konyaspor ile karşılaştı. Sarı kırmızılı ekibin 2-1 galip geldiği maçı Spor yorumcuları değerlendirdi. Mauro Icardi'nin iptal edilen golünde verilen kararla ilgili net ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Spor

17.08.2024, 16:00

Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray deplasmanda Konyaspor'u 2-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı. Maçın tartışmalı pozisyonlarını yorumlayan Trio ekibi, Icardi'nin iptal edilen golünde verilen karar için net ifadeler kullandı.

Şampiyon sporcuyu öldürdü! Katil 23 yaşında... Şampiyon sporcuyu öldürdü! Katil 23 yaşında... Haberi Görüntüle

ABDÜLKERİM-NDAO POZİSYONU

Bahattin Duran: Yardımcı hakem taç verdi. Bence Abdülkerim'in Konyasporlu Ndao'nun sırtına dirseğini koydu. Arkadan yaptığı hareketin karşılığı faul. Tespit edemedi ve taçla başlattı yardımcı hakem.

Bülent Yıldırım: Tartışmasız faul. Nizami şarj bölgesi değil. Bir oyuncu hava topuna yükselirken itiyor.

Deniz Çoban: Ne olursa olsun, bu seviyede maç yöneten yardımcı hakemin hakeme yardımcı olması lazım. Ndao çıldırıyor. Ndao hakeme karşı saygısız bir beden dili kullanıyor. Hakemin, farkındayım demesi lazım.

Real Sociedad - Real Madrid kozlarını paylaşıyor! Arda Güler 11'de mi başlıyor? Real Sociedad - Real Madrid kozlarını paylaşıyor! Arda Güler 11'de... Haberi Görüntüle

KAAN AYHAN-YUSUF ERDOĞAN POZİSYONU

Bülent Yıldırım: Faulde bir şüphe yok. Sadece faul kararı doğru, fazlası gerekmez.

Bahattin Duran: Faul tartışmasız. Pedrinho topu alır almaz Yusuf'un önüne bıraksa sarı karttan da bahsedebilirdik. Çok net verkaçı durdurmuş olacaktı. Pedrinho, aldı topu geri döndü. Yalnızca faul doğru.

Deniz Çoban: Hakemin görememesi normal. İşbirliği, dördüncü hakem faulü tespit edip hakemi uyarıyor. Dördüncü hakemi tebrik etmek lazım.JEVTOVIC-BARIŞ ALPER POZİSYONU

Arda Güler derin bir oh çekecek! Kabus bitti o İtalyan gidiyor: Yükseliş dönemi başlıyor! Arda Güler derin bir oh çekecek! Kabus bitti o İtalyan... Haberi Görüntüle

GALATASARAY'IN 2. GOLÜ

Bahattin Duran: Ofsayt yok.

Bülent Yıldırım: Golde hiçbir şüphe yok.

Deniz Çoban: Ofsayt yok.

Trabzonspor'dan Beşiktaş'a sert yanıt: Şaklabanlığa soyunmayın! Trabzonspor'dan Beşiktaş'a sert yanıt: Şaklabanlığa soyunmayın! Haberi Görüntüle

MAURO ICARDI'NİN İPTAL EDİLEN GOLÜ

Bahattin Duran: VAR neden geldi? Çok açık ve bariz bir hatayı düzeltmek için. VAR'ın amacı, en doğru kararı vermek değil. Senelerdir söylüyoruz ama her zaman olmuyor. VAR müdahalesi yanlış. Elinizde net kanıt varsa çağırırsınız.

Torreira ayağını uzattı ya, ayağının kenarıyla topa vuruyor. Topa vurmadan Aleksic'in ayağına vurdu net bir şekilde, o zaman kanıt olur. Bu öyle bir pozisyon değil. Hakemin devam ettirme kararı doğruydu.

Bu tip pozisyonlara VAR kesinlikle karışmaz. Defalarca seyrettik. Çok ortada bir pozisyon. Hakem sahada faul verse kabul ederdim, hakemin ilk verdiği devam kararı daha doğru.

Bülent Yıldırım: VAR karışamaz, tartışılacak hiçbir şey yok. Hakemin devam kararı doğruydu. Çelme yok, arkadan darbe yok. Ayağını koyup topa temas etmeye çalışıyor. İki oyuncu top için mücadele ediyor. Devam kararı doğruydu.

Deniz Çoban: Tartışmaya açık bir karar var, fauldür değildir, sana göre bana göredir. VAR'ın kanıt olarak göstereceği bir durum yok. VAR müdahalesi yanlış. Devam kararı daha doğruydu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading