Yandex Metrica

Icardi'nin sakatlığı netleşti! Sahalardan ne kadar uzak kalacak? İşte kaçıracağı kritik karşılaşmalar...

Icardi'nin sakatlığı netleşti! Sahalardan ne kadar uzak kalacak? İşte kaçıracağı kritik karşılaşmalar...

Galatasaray, Adana Demirspor maçında sakatlanan Mauro Icardi'nin sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Arjantinli yıldızın sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain tespit edildi ve 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Spor

01.09.2024, 16:37

Galatasaray’ın Süper Lig’de Adana Demirspor’a karşı elde ettiği 5-1’lik galibiyet sırasında sakatlanan Mauro Icardi’nin sağlık durumu netlik kazandı. Sarı-Kırmızılı kulüp tarafından yapılan açıklamada, Icardi'nin sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma, kanama ve kısmi yırtık) tespit edildiği duyuruldu.

Son dakika: Derbi tarihleri ve ertelenen maçların programı belli oldu Son dakika: Derbi tarihleri ve ertelenen maçların programı belli oldu Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE DERBİSİNİ VE AVRUPA MAÇLARINI KAÇIRACAK

Yapılan tetkiklerin ardından Icardi'nin en az 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Bu sakatlık, Arjantinli yıldızın önümüzdeki haftalarda oynanacak olan kritik Fenerbahçe derbisini kaçırmasına yol açacak. Icardi’nin bu süre zarfında Galatasaray’ın Süper Lig’de ve Avrupa’da yapacağı önemli maçlarda forma giymesi de mümkün olmayacak.

Zaha ve Kerem'in ayrılığı sonrası Okan Buruk'tan flaş talep Zaha ve Kerem'in ayrılığı sonrası Okan Buruk'tan flaş talep Haberi Görüntüle

TEKNİK HEYETTE ENDİŞE

Icardi’nin sakatlığı, Galatasaray teknik heyetinde de endişe yarattı. Özellikle Arjantinli golcünün Fenerbahçe derbisinde sahada olamayacak olması, takımın hücum gücünü etkileyebilecek bir faktör olarak görülüyor. Teknik direktör Okan Buruk'un, Icardi’nin yokluğunda nasıl bir forvet düzeniyle sahaya çıkacağı merak konusu.

Oğuz Özyakup neden emekli oldu? Yıldız futbolcu ilk defa açıkladı Oğuz Özyakup neden emekli oldu? Yıldız futbolcu ilk defa açıkladı Haberi Görüntüle

GALATASARAY'DA ALTERNATİF ARAYIŞI

Bu süreçte Galatasaray’ın hücum hattında kimi oynatacağı ise bir diğer önemli soru işareti. Icardi’nin yerine geçecek oyuncunun performansı, Sarı-Kırmızılıların önümüzdeki haftalardaki başarısını doğrudan etkileyecek. Okan Buruk’un, bu zor dönemi en az hasarla atlatabilmek için kadroda alternatif çözümler aradığı bildiriliyor.

Icardi’nin sakatlığı, hem Galatasaray camiasında hem de futbolseverler arasında büyük bir üzüntü yarattı. Arjantinli yıldızın sahalara ne zaman döneceği ve geri dönüşünde adaptasyonuna bağlı olarak nasıl bir performans sergileyeceği ise merak ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

2

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading