Yandex Metrica

Igor Tudor kimdir, nereli? Igor Tudor hangi takımlarda çalıştı? Igor Tudor Türkiye'ye mi geliyor, Beşiktaş ile görüşecek mi?

Igor Tudor kimdir, nereli? Igor Tudor hangi takımlarda çalıştı? Igor Tudor Türkiye'ye mi geliyor, Beşiktaş ile görüşecek mi?

Beşiktaş ile sıkça adı anılan Igor Tudor, sürpriz bir şekilde İstanbul'a geldi. Hırvat hocanın, derbi maçını izlemesi ve ardından Beşiktaş yetkilileriyle görüşme yapması bekleniyor. Peki Igor Tudor kimdir, nereli? Igor Tudor hangi takımlarda çalıştı? Igor Tudor Türkiye'ye mi geliyor, Beşiktaş ile görüşecek mi?

Spor

23.01.2024, 21:35

Marsilya ile yolları ayrılan eski Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor, İstanbul'a gelerek Galatasaray - Beşiktaş derbisini izlemek amacıyla şehre döndü. Hırvat hocanın, Beşiktaş'ın teknik direktör arayışlarını değerlendirmek üzere siyah-beyazlı yöneticilerle görüşmesi bekleniyor. Peki Igor Tudor kimdir, nereli? Igor Tudor hangi takımlarda çalıştı? Igor Tudor Türkiye'ye mi geliyor, Beşiktaş ile görüşecek mi?

Onuachu, Trabzonspor için gemileri yaktı! Onuachu, Trabzonspor için gemileri yaktı! Haberi Görüntüle

Türkiye-Portekiz maçı UEFA'yı harekete geçirdi! Peki şimdi ne olacak? Türkiye-Portekiz maçı UEFA'yı harekete geçirdi! Peki şimdi ne olacak? Haberi Görüntüle

IGOR TUDOR KİMDİR, NERELİ?

Igor Tudor, 16 Nisan 1978 tarihinde Split, Hırvatistan'da doğan eski bir futbolcu ve şu anda Ligue 1 ekibi Marseille'nin teknik direktörüdür. Futbol kariyerine 1995 yılında Hajduk Split'te stoper mevkiinde başlamıştır ve 58 maçta 5 gol kaydetmiştir. 1998 yılında dikkatleri üzerine çekerek Juventus'a transfer olmuş, 2004'te Siena'ya kiralanmış ve 2006 yılında tekrar Juventus'a dönmüştür. Ayrıca, 1997 yılında Hırvatistan millî futbol takımına ilk kez seçilmiştir. Juventus, Serie A'ya yükseldiğinde takımdan ayrılarak Hajduk Split'e transfer olmuş ve futbol kariyerini burada sonlandırmıştır.

Türkiye'den EURO 2024'te kaç kişi götürüldü? TFF'den iddialara yanıt! Türkiye'den EURO 2024'te kaç kişi götürüldü? TFF'den iddialara yanıt! Haberi Görüntüle

IGOR TUDOR BEŞİKTAŞ İLE ANLAŞACAK MI?

Igor Tudor Türkiye'ye mi geliyor, Beşiktaş ile görüşecek mi? Beşiktaş tarafından yapılan resmi açıklama şu şekildedir;

"Hırvat teknik direktör Igor Tudor’un Kulübümüzle görüşmek için İstanbul’a geldiği iddiasıyla basında ve sosyal medyada yer alan haberler tamamen asılsızdır.

Galatasaray ile oynayacağımız müsabaka öncesi Kulübümüzdeki huzuru bozmak amacıyla menajer oyunlarıyla masa başında üretilen haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz." ifadelerinde bulunuldu.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading