Yandex Metrica

İlk 5'e girecekti: Semih Kılıçsoy için Premier Lig'den gelen teklife ret

İlk 5'e girecekti: Semih Kılıçsoy için Premier Lig'den gelen teklife ret

Beşiktaş, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'nın Semih Kılıçsoy için yaptığı 15 milyon euroluk teklifi kabul etmedi.

Spor

09.09.2024, 12:29

Sezona iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş'ın 2005 doğumlu oyuncusu Semih Kılıçsoy'u birçok Avrupa kulübünün takip ettiği öğrenilirken milli futbolcu için yapılan teklifin reddedildiği ortaya çıktı.

Fanatik'te yer alan habere göre; İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'nın Semih Kılıçsoy için Beşiktaş'ın kapısını çaldığı iddia edildi.

Mourinho'nun Ferdi Kadıoğlu'na sunduğu teklif ortaya çıktı! Eğer kalsaydı... Mourinho'nun Ferdi Kadıoğlu'na sunduğu teklif ortaya çıktı! Eğer kalsaydı... Haberi Görüntüle

TEKLİF AZ BULUNDU

Beşiktaş ise, Semih Kılıçsoy için yapılan 15 milyon euroluk teklifi az buldu ve kabul etmedi. İddia edildiği gibi transfer 15 milyon euroya gerçekleşseydi Semih Kılıçsoy, Süper Lig'in yerli olarak en pahalı 4. satışı olacaktı.

2005 doğumlu Semih Kılıçsoy bu sezon Beşiktaş formasıyla 5 maçta forma giydi. 19 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 2 asist yapma başarısı gösterdi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading