Yandex Metrica

Sitede Ara

İngiliz basını duyurdu: Roberto Firmino Avrupa'ya geri mi dönüyor? 

İngiliz basını duyurdu: Roberto Firmino Avrupa'ya geri mi dönüyor? 

Suudi Arabistan'ın Al Ahli takımında beklenen performansı gösteremeyen Roberto Firmino, Premier Lig'in son sırasındaki Sheffield United'ın transfer radarına girdi. Ancak, transferin belirsizliği devam ediyor.

Spor

23.01.2024, 21:54

Liverpool'dan ayrılarak geçtiğimiz yaz Suudi Arabistan'ın Al Ahli takımına transfer olan Roberto Firmino, beklenen performansı sergileyememesi nedeniyle Premier Lig'e geri dönebilir. Suudi kulübünde geçirdiği süre içinde istenen performansı gösteremeyen Brezilyalı futbolcu için Sheffield United'ın ilgi gösterdiği iddia edildi.

Liverpool'dan ayrılışının ardından Al Ahli'ye transfer olan Firmino, ilk maçında hat-trick yapmasına rağmen gol yollarında istenilen performansı sergileyemedi. Al Ahli Yönetimi'nin bu durumdan memnun olmadığı ve oyuncunun performansını sorguladığı belirtiliyor.

FIFA'dan Tete kararı! Galatasaray'a 'haksız sözleşme feshi' cezası FIFA'dan Tete kararı! Galatasaray'a 'haksız sözleşme feshi' cezası Haberi Görüntüle

Torreira'dan flaş Fred sözleri! Fenerbahçe yerine Galatasaray'da oynasaydı... Torreira'dan flaş Fred sözleri! Fenerbahçe yerine Galatasaray'da oynasaydı... Haberi Görüntüle

SHEFFIELD İSTİYOR

İngiliz basınından Talk Sport'un haberine göre, Premier Lig'in son sırasında bulunan Sheffield United, 32 yaşındaki Roberto Firmino ile ilgileniyor. Ancak, bu ilginin teknik direktör Chris Wilder'ın göreve gelmeden önceye dayandığı ve transferin belirsizliğini koruduğu ifade ediliyor.

Roberto Firmino'nun Al Ahli ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Transfer spekülasyonlarına rağmen, futbolcunun Suudi Arabistan macerasının devam edip etmeyeceği belirsizliğini koruyor. Sheffield United'ın oyuncuyu kadrosuna katmak için nasıl bir teklif yapacağı ve Firmino'nun bu teklife nasıl bir yanıt vereceği önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading