Yandex Metrica

Sitede Ara

İngiliz devinden Arda Güler için çılgın rakam! Real Madrid kararını açıkladı

İngiliz devinden Arda Güler için çılgın rakam! Real Madrid kararını açıkladı

İngiliz devi Liverpool, milli futbolcu Arda Güler için 70 milyon Euro'yu gözden çıktığını açıkladı. Fakat Real Madird'in 19 yaşındaki genç yıldızı satmaya yanaşmadığı ve gelecek planlamasını buna göre yaptığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor

13.09.2024, 12:55

Liverpool, genç yıldız Arda Güler için kesenin ağzını açtı. İngiliz devi, milli futbolcu için tam 70 milyon Euroluk bir telif yaptı.

Defensa Central'in haberine göre; Kubo'yu 60 milyon Euro karşılığında Real Sociedad'dan transfer etmek isteyen ancak başarılı olamayan Liverpool, Güler'i devre arasında veya gelecek sezon öncesinde renklerine bağlamak istiyor.

İlk 5'e girecekti: Semih Kılıçsoy için Premier Lig'den gelen teklife ret İlk 5'e girecekti: Semih Kılıçsoy için Premier Lig'den gelen teklife... Haberi Görüntüle

MADRİD KARARINI VERDİ

Real Madird, Arda Güler ile ayrılmayı düşünmediği çünkü onun hem mevcut durumda hem de gelecekte büyük bir potansiyele sahip olduğuna inandıkları haberin derayında yer aldı.

Haberde Güler ile ilgili, "Arda'nın orta saha, ofansif orta saha veya sağ kanat oyuncusu olarak oynama kapasitesine sahip farklı bir yeteneği var." denildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading