İngiliz devinden Arda Güler için çılgın teklif! Real Madrid elinin tersiyle itti

İngiliz devinden Arda Güler için çılgın teklif! Real Madrid elinin tersiyle itti

La Liga'da haftalar önce şampiyonluğunu garantileyen Real Madrid, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in milli futbolcu Arda Güler için yaptığı 45 Milyon Euro'luk teklifi reddetti.

Spor

18.05.2024, 18:07

La Liga'da Real Madrid'le ilk sezonunda şampiyonluk yaşayan ve İspanya Kral Kupası'nı kazanan Arda Güler, attığı gollerle ve ortaya koyduğu performansla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Uzun süre yaşadığı sakatlıklardan kurtulduktan sonra Real Madrid'de forma giydiği son 4 karşılaşmada 3 gol atarak herkesi kendine hayran bırakan 19 yaşındaki milli futbolcu Arda Güler'e İngiliz devi Arsenal talip oldu.

Real Madrid, İngilter Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in Arda Güler için yaptığı 45 Milyon Euro'luk teklifi reddetti.

İngilizler Milli Takım için Alman teknik adam ile masaya oturdu! İngiliz takımınında adayıydı... İngilizler Milli Takım için Alman teknik adam ile masaya oturdu!... Haberi Görüntüle

ARDA'NIN GOL SEVİNCİ TREND OLDU

Arda Güler'in yaptığı gol sevinci yaygınlaşmaya başladı. Arda Güler'in başlattığı "Allah'a Tevekkül" anlamına gelen gol sevinci tüm Dünya'da trend oldu.

Aldığı sürede attığı gollerle adından sıkça söz ettiren Arda Güler, İspanyol gazetecileri etkilemeye devam ediyor.

Real Madrid'i takip eden İspanyol gazeteciler, Arda Güler'in gelişimini ve son zamanlardaki performansını değerlendirdi.

Hakan Çalhanoğlu'na dev kanca! Tarihe geçecek rekor bonservis Hakan Çalhanoğlu'na dev kanca! Tarihe geçecek rekor bonservis Haberi Görüntüle

''HERKES ARDA'NIN ELMAS OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR''

Diario AS Gazetesi muhabiri Fernando Sanchez Tavero, Arda Güler'den övgüyle bahsederken şu yorumu yaptı;

''Arda Güler son karşılaşmalarda aldığı süreden sonra taraftarlarda heyecan arttı. Arda Güler'in yeteneklerinin dünya standartlarında. Taraftarlar, Arda'yı oynarken görmek istiyor ve sahada yaptıkları hoşlarına gidiyor. Arda, ligin kalan haftalarında daha çok süre alacak. Herkes Arda'nın bir elmas olduğunu düşünüyor. Gol atma konusunda bir yeteneği var. Arda, futbol dünyasındaki en büyük yeteneklerden birisi. O Madrid'de oynadığı için herkes çok memnun. Madrid taraftarları onu çok seviyor. Bir de not paylaşmak istiyorum; Ancelotti'nin torunlarının Arda Güler forması var. Ancelotti, Arda'yı çok seviyor. İtalyan teknik adamın 'Top Arda Güler'e aşık' sözünü söylediği zamanki gülümseme de bunu kanıtlıyor. Gelecek yıl Arda'nın takımda kalacağını düşünüyorum. Ancak Luka Modric ve Toni Kroos'a ne olacağını bekleyip görmek zorundayız."

Arda Güler'in morali yerlerde! Takım arkadaşı maç sonu teselli etmeye çalışsa da... Arda Güler'in morali yerlerde! Takım arkadaşı maç sonu teselli etmeye... Haberi Görüntüle

''TARAFTAR ARDA'YI İZLEMEK İÇİN SABIRSIZLANIYOR''

Arda Güler'in son maçlarda beklenen performansı sergilediğini aktaran Okdiario Gazetesi muhabiri Ivan Martin, ise "Arda'nın çok iyi olduğundan kimse şüphe duymuyordu. Yaptıkları bunu büyük bir şekilde kanıtlıyor. Real Madrid taraftarı Arda Güler'i izlemek için sabırsızlanıyor. Taraftarlar Arda Güler'in uzun yıllar Real Madrid'de forma giyeceğini düşünüyor. Luka Modric'in büyük olasılıkla ayrılmasıyla onun pozisyonunu alması ve orta sahada oynayabilmesi düşünülüyor. Ancak o hücumda da yardımcı olacaktır." diye konuştu.

Nihat Kahveci'den Galatasaray'a demediğini bırakmadı! Herkes nasibini aldı Nihat Kahveci'den Galatasaray'a demediğini bırakmadı! Herkes nasibini aldı Haberi Görüntüle

71 DAKİKADA BİR GOL ATTI

Spor sitesi Relevo'dan Javier Rodriguez Pascual da Arda Güler'in sezonun sonunda yaptıklarıyla beklentileri karşıladığını ifade ederken şunları kaydetti;

"Arda bu maçlarda yeteneklerini gösterdi. Arda'nın hem sahada hareket etme hem de gol atma konusunda özel bir yeteneği var. Neredeyse 71 dakikada bir gol attı. Bu kadar kısa sürede bu kadar çok gol atması ancak onun dünya çapındaki yeteneğiyle açıklanabilir. Gol atmak futboldaki en zor şeydir ve Arda'da bu da var. Herkes yeteneğini biliyordu ama hiç kimse onun bu kadar etkili olacağını düşünmüyordu."

Oosterwolde'yi almak isteyen takımlar kesenin ağzını açacak! İşte Fenerbahçe'nin belirlediği dev bedel... Oosterwolde'yi almak isteyen takımlar kesenin ağzını açacak! İşte Fenerbahçe'nin belirlediği... Haberi Görüntüle

''KEYİF VEREN ÇOK YETENEKLİ BİR OYUNCU''

"Arda Güler her zaman izlemesi keyif veren çok yetenekli bir oyuncu" diyen Radyo kanalı Cadena SER'den Luis Quintana, ''Arda Güler, şansını bekleyerek akıllı davrandı. Arda'nın şans geldiğinde genç yaşında Real Madrid forması giymeye hazır olduğunu gösterdi. Aylar sonra beklentileri karşıladığını düşünüyorum. Taraftarlar Arda Güler'i sahada görmek istedi. Kendisi her zaman izlemesi keyif veren çok yetenekli bir oyuncu. Real Madrid taraftarları bireysel yetenekleri takdir ediyor. Arda, çok az süre almasına rağmen pek çok gol attı. Henüz 19 yaşında olması ve Real Madrid'inki gibi bir forma giymesi onun kişiliği hakkında çok şey anlatıyor. Bence Real Madrid taraftarları her zaman onu sahada daha çok görmek istiyor. Dakika sayısı arttıkça taraftarlar üzerindeki etkisinin de giderek arttığını düşünüyorum. Arda gelecek yıl kadroda yer bulacaktır." dedi.

Süper Lig'de şok! 7 Kulüp PFDK'ye sevk edildi... Süper Lig'de şok! 7 Kulüp PFDK'ye sevk edildi... Haberi Görüntüle

''ARDA GÜLER TARAFTARIN ZAYIF NOKTASI''

Diario AS Gazetesi muhabiri Sergio Lopez, Arda Güler'in maçlarda gösterdiği performansla ne kadar kaliteli olduğunu hissettirdiğini belirtirken şu yorumu yaptı;

''Kadroda çok sayıda orta saha oyuncusu olduğu için Arda Güler az forma şansı buldu. Arda Güler bir de sezon başında sakatlandı. Ona rağmen kendisini toparlamasını bildi. Taraftar da sakatlığından dolayı onu çok bekledi. Arda Güler, Real Madrid taraftarının zayıf noktası."

Icardi eleştiriler karşısında sessizliğini bozdu! Yaptığı paylaşımla adeta ben burdayım dedi... Icardi eleştiriler karşısında sessizliğini bozdu! Yaptığı paylaşımla adeta ben burdayım... Haberi Görüntüle

''DÜNYA YILDIZI OLABİLİR''

Lopez, Arda Güler'in topla ilişkisini kimse Carlo Ancelotti kadar güzel anlatamadığına dikkati çekerek, düşüncesini şöyle aktardı:

"Carlo Ancelotti, 'Top Arda Güler'e aşık" dedi. Sadece tarif edilemeyecek kadar özel bir şeye sahip olan bir oyuncu için bu cümle kurulabilir. Ona güvenilirse dünya yıldızı olabilir. Harika bir sol ayağı var. Hatta onun da ötesinde, yaşına uygun olmayan bir öz güveni var. Çünkü o daha 18 yaşında Bernabeu'nun çimlerine adım attı. Attığı her adımda ona hafif gibi görünen ağır bir sırt çantası var. Daha da ileri gideceğini düşünüyorum."

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading