Yandex Metrica

Sitede Ara

İngilizler yazdı: 4 kulüp Yusuf Yazıcı'nın peşinde

İngilizler yazdı: 4 kulüp Yusuf Yazıcı'nın peşinde

Lille ile yollarını ayıran milli futbolcu Yusuf Yazıcı, Aston Villa, Crystal Palace, Brentford ve Bournemouth'tan gelen teklifleri değerlendirdiyor. Özellikle Aston Villa, 27 yaşındaki futbolcuyla yakından ilgileniyor.

Spor

19.09.2024, 11:58

Lille ile sözleşmesi sona eren ve Fransız ekibi ile yollarını milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın geleceği belirsizliğini koruyor.

Türkiye'den kendisine teklifler olmasına rağmen futbol hayatına Avrupa'da devam etmek isteyen Yusuf Yazıcı için İngiliz medyası dikkat çeken bir habere imza attı.

HITC Football'da yer alan habere göre; Aston Villa, Crystal Palace, Brentford ve Bournemouth, serbest statüde yer alan Yusuf Yazıcı ile ilgileniyor.

Duruşumuzdan asla taviz vermeyiz! TFF'den flaş açıklama geldi! Duruşumuzdan asla taviz vermeyiz! TFF'den flaş açıklama geldi! Haberi Görüntüle

"TÜRKİYE'Yİ DÜŞÜNMÜYOR"

Milli futbolcunun temsilcisi Cihan Yazıcı, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullanmıştı;

"Galatasaray ve Beşiktaş, Yusuf ile çok ilgilendi ama Yusuf ikisini de reddetti. İki takımla da görüşme olmadı çünkü Yusuf, Türkiye'de oynamayı düşünmüyor." 

Galatasaray'da hesaplara bloke konuldu! Futbolcular isyan bayraklarını çekmek üzere! Galatasaray'da hesaplara bloke konuldu! Futbolcular isyan bayraklarını çekmek üzere! Haberi Görüntüle

GEÇEN SEZON PERFORMANSI

Yusuf Yazıcı geçtiğimiz sezon Lille'de 42 resmi maça çıktı. Milli futbolcu Lille formasıyla rakip filelere tam 12 gol bıraktı ve 4 asist yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading