Yandex Metrica

İngiltere Premier Lig'de inanımaz kaza: Taraftarlar top toplayıcı çocuğu ezdi! Hem golü attı, hem hayat kurtardı

İngiltere Premier Lig'de inanımaz kaza: Taraftarlar top toplayıcı çocuğu ezdi! Hem golü attı, hem hayat kurtardı

Crystal Palace-West Ham United maçında, Tomas Soucek'in golü onrası yaşanan gol sevinci sırasında, bir top toplayıcı çocuk ezilme tehlikesi le karşı karşıya kaldı.

Spor

25.08.2024, 20:35

İngiltere Premier Lig'in 2. haftasında Selhurst Park’ta oynanan maçta Crystal Palace, West Ham United’ı konuk etti. Zorlu geçen mücadele, konuk takımın 2-0'lık galibiyetiyle sonuçlandı. West Ham'a galibiyeti getiren goller, 67. dakikada Tomas Soucek ve 72. dakikada Jarrod Bowen'dan geldi.

Ismail Jakobs'un maliyeti açıklandı Ismail Jakobs'un maliyeti açıklandı Haberi Görüntüle

GOL SEVİNCİ SIRASINDA YAŞANAN KAZA

Maçta Tomas Soucek’in attığı gol, talihsiz bir kazayı da beraberinde getirdi. Golün ardından büyük bir coşkuyla taraftarlarına doğru koşan Soucek, West Ham taraftarlarını sevince boğdu. Ancak bu sevinç sırasında reklam panolarına aşırı güç uygulayan taraftarlar, panoların devrilmesine ve sahaya taşmalarına neden oldu.

Devrilen panoların altında kalan bir top toplayıcı çocuk, ezilme tehlikesi geçirdi. Durumu hemen fark eden Tomas Soucek, hızla müdahale ederek reklam panosunu kaldırdı ve çocuğu ezilmekten kurtardı. Olayın ardından çocuk hafif yaralarla kurtulurken, futbolcuların ve taraftarların yaşadığı korku dolu anlar kameralara yansıdı.

Abdullah Avcı Trabzonspor'dan istifa etti! Yeni teknik direktör Şenol Güneş mi olacak? Abdullah Avcı Trabzonspor'dan istifa etti! Yeni teknik direktör Şenol Güneş... Haberi Görüntüle

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Bu talihsiz olay, futbol maçlarında taraftar coşkusunun güvenlik sınırlarını zorladığı durumlarda alınması gereken önlemleri bir kez daha gündeme getirdi. Premier Lig yönetimi ve kulüpler, taraftarların bu tür kazalardan korunması için güvenlik protokollerini gözden geçirmeye devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading