Yandex Metrica

Sitede Ara

İngiltere'de belenmedik ayrılık! Türk teknik adamla yollarını ayırdılar

İngiltere'de belenmedik ayrılık! Türk teknik adamla yollarını ayırdılar

İngiltere Championship ekibi Cardiff City, sezona kötü bir başlangıç yapmasının ardından teknik direktör Erol Bulut'la yollarını ayırdığını duyurdu. Kulüp, Bulut'a emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Spor

22.09.2024, 16:18

İngiltere Championship takımlarından Cardiff City, Türk teknik direktör Erol Bulut'la yollarını ayırma kararı aldı. Kulüpten yapılan resmi açıklamada, "Yönetim kurulumuz Erol Bulut'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor ve kariyerinde başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi. 2023 yılında takımın başına geçen Bulut, Cardiff City ile 58 maçta görev aldı ve geçtiğimiz sezonu 12. sırada tamamladı.

Galatasaraylı Ziyech'ten terör devleti İsrail ve destekçilerine tepki: Bu saldırganlığı destekleyen tüm ülkelere lanet olsun Galatasaraylı Ziyech'ten terör devleti İsrail ve destekçilerine tepki: Bu saldırganlığı... Haberi Görüntüle

KÖTÜ BAŞLANGIÇ AYRILIĞI GETİRDİ

Cardiff City, Bulut yönetiminde 2024-25 sezonuna kötü bir başlangıç yaptı. Ligde oynanan 6 maçın 5'ini kaybeden Galler temsilcisi, sadece 1 beraberlik elde edebildi ve 1 puanla Championship'in son sırasına geriledi. Bu sonuçlar, Cardiff yönetiminin ayrılık kararı almasına neden oldu.

Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi! Umut Tohumcu için çılgın rakam Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi! Umut Tohumcu için çılgın rakam Haberi Görüntüle

BEKLENTİLER KARŞILANMADI

İngiltere Lig Kupası'nda Bristol Rovers'ı eleyerek ikinci tura yükselen Cardiff City, bu turda ise Premier Lig ekibi Southampton'a yenilerek elendi. Kupadaki bu erken veda da, Bulut'un geleceğini belirsizleştiren unsurlardan biri oldu.

Futbol efsanesinden futbol için ilginç öneri! Öyle bir şey söyledi ki... Futbol efsanesinden futbol için ilginç öneri! Öyle bir şey söyledi... Haberi Görüntüle

YENİ DÖNEM İÇİN ARAYIŞ BAŞLADI

Erol Bulut'un ayrılığının ardından Cardiff City'nin yeni teknik direktör arayışlarına hız vermesi bekleniyor. Kulübün, kısa süre içinde yeni bir isimle anlaşma yaparak takımın toparlanmasını hedeflediği belirtiliyor.

Cardiff City'nin paylaşımı şu şekilde:

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading