Yandex Metrica

Sitede Ara

İngiltere'yi sarsan karar! Gareth Southgate dönemi sona erdi

İngiltere'yi sarsan karar! Gareth Southgate dönemi sona erdi

İngiltere Milli Takımı'nın teknik direktörü Gareth Southgate flaş bir karar ile görevinden istifa etti. Finalde İspanya'ya kaybeden İngiltere deneyimli teknik adamla devam etmek konusunda tereddüt etmemesine rağmen bu kararın alınması İngiltere'de şok etkisi yarattı.

Spor

16.07.2024, 14:23

İngiltere Milli Takımı'nda Gareth Southgate dönemi sona erdi. EURO 2024 finalinde İspanya'ya yenilerek Avrupa Şampiyonası'nda bir kez daha şampiyonluk şansını kaçıran İngiliz ekibinde, teknik direktör Gareth Southgate görevinden istifa etti.

Karşıyaka ekibinden Atatürk detaylı forma! Özel forma satışa sunuldu Karşıyaka ekibinden Atatürk detaylı forma! Özel forma satışa sunuldu Haberi Görüntüle

ELEŞTİRİLERE MARUZ KALDI

Gareth Southgate'in teknik direktörlük koltuğundaki dönemi boyunca İngiltere, 102 maçta görev aldı. Bu süreçte takım, 64 galibiyet, 20 beraberlik ve 18 mağlubiyet elde etti. Ancak Southgate'in oyuncu tercihleri, özellikle EURO 2024'teki performansıyla eleştirilere maruz kaldı.

İngiltere Milli Takımı, hem EURO 2020 finalinde İtalya'ya hem de EURO 2024 finalinde İspanya'ya mağlup olarak büyük turnuvalardaki zafere ulaşamadı. Bu süreçte Gareth Southgate yönetimindeki takım, iki kez finalde kaybetmiş oldu.

Beşiktaş'tan İstanbul'a gelmeye korkan İsrail takımına net mesaj: Seve seve gelecekler Beşiktaş'tan İstanbul'a gelmeye korkan İsrail takımına net mesaj: Seve seve... Haberi Görüntüle

İNGİLTERE'DE DEVAM KARARI ALINMIŞTI

İngiltere'de futbol federasyonu deneyimli teknik adam hakkında final öncesi açıklama yaparak, kaybedilmesi durumunda dahi başarılı sonuçlarla finale taşıması sebebiyle istikrar için kendisiyle devam edeceğini kamuoyuna duyurmuştu fakat Southgate flaş kararıyla kendi tercihini yapmış oldu.

Gareth Southgate'in ayrılığıyla birlikte İngiltere futbolunda yeni bir teknik direktör arayışı başladı. Görevi devralacak ismin yakın zamanda açıklanması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading