Yandex Metrica

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'den ayırılıyor mu? Takas telifi kararı

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'den ayırılıyor mu? Takas telifi kararı

Yeni sezon çalışmalarına hız veren Fenerbahçe'de transfer hareketliliği devam ediyor. İç transferde yoğun mesailer harcayan sarı lacivertli ekipte, milli yıldız İrfan Can Kahveci için sürpriz teklif geldi. La Liga temsilcisi, Fenerahçe'nin kapısını takaf teklifi işe çaldığı belirtildi. İşte detaylar...

Spor

26.06.2024, 15:56

Jose Mourinho'nun yönetimindeki Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. 

Transfer sezonun açılmasıyla yoğun mesai harcayan yönetim, tecrübeli hocanın raporu doğrultusunda hamle yapmaya hazırlanıyor. Buna göre takımdan ayrılacak isimler gündem olurkan milli yıldız İrfan Can Kahveci'ye İspanya'dan sürpriz talip çıktı.

Fenerbahçe'nin yıldızı için İspanyol ekibinin sunduğu teklifin belli olduğu belirtilirken Sabah'ın haberine göre; Sarı lacivertliler geride kalan sezonda göstermiş olduğu performans gösteren İrfan Can Kahveci'ye Sevilla talip oldu.

İspanyol devinin, milli futbolcuyu kadrosuna dahil etmek istediği öne sürüldü. Sevilla'nın Fenerbahçe'nin forvet hattındaki eksikliğini öne sürerek Kahveci'nin karşılığında santrfor teklifinde bulunduğu ileri sürüldü.

Fatih Terim'den Arda Güler'e büyük övgü: Ballon d'Or adayları arasında bile görebiliriz Fatih Terim'den Arda Güler'e büyük övgü: Ballon d'Or adayları arasında... Haberi Görüntüle

TAKAS TEKLİFİ

Sevilla'nın Faslı yıldızı Youssef En Nesyri'yi sarı lacivertli ekibe takas olarak önerildiği aktarıldı. Sevilla ekibinin ise İrfan Can Kahveci için ek olarak 10 milyon Euro önerdiği vurgulandı.

Son dakika... EURO 2024 bol golle başladı: Almanya, İskoçya'yı paramparça etti Son dakika... EURO 2024 bol golle başladı: Almanya, İskoçya'yı paramparça... Haberi Görüntüle

TEKLİFİ DEĞERLENDİRİYOR

Fenerbahçe yönetimi, sunulan bu teklifi düşünmek için süre istediği belirtildi. Diğer yandan Mourinho'nun Youssef En Nesyri transferine sıcak baktığı aktarıldı.

Türkiye- Portekiz maçı ne zaman saat kaçta? Montella hücum hattında değişikliğe gitti Türkiye- Portekiz maçı ne zaman saat kaçta? Montella hücum hattında... Haberi Görüntüle

46 MAÇA ÇIKTI

Fenerbahçe formasıyla 46 maça çıkan Kahveci, 18 gol ve 12 asistlik performans sergiledi.

Sarı lacivert ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek olan 28 yaşındali kanat oyuncusunun piyasa değeri 10 milyon Euro.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading