İrfan Can Kahveci'nin Fenerbahçe ile sözleşmesi uzatılıyor mu? Fenerbahçe Kahveci'yi takımda tutmak için yeni adımlar atıyor!

İrfan Can Kahveci'nin Fenerbahçe ile sözleşmesi uzatılıyor mu? Fenerbahçe Kahveci'yi takımda tutmak için yeni adımlar atıyor!

Fenerbahçe'de geçen sezon kariyerinin en iyi dönemini geçiren İrfan Can Kahveci, teknik direktör Jose Mourinho'nun gelişiyle birlikte forma şansı bulmakta zorlanıyor. Kahveci'nin, takımda kalıp kalmayacağı ise büyük bir merak konusu. Fenerbahçe yönetimi, oyuncunun sözleşmesini yenilemek için harekete geçti ve görüşmeler devam ediyor. 

Spor

08.10.2024, 12:20

Fenerbahçe, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan İrfan Can Kahveci'nin durumunu değerlendirmek üzere harekete geçti. Geçtiğimiz sezon İsmail Kartal yönetiminde sergilediği etkileyici performansla dikkat çeken Kahveci, Jose Mourinho döneminde ise daha az süre alarak kulübeye hapsoldu. Ancak, Fenerbahçe yönetiminin, 29 yaşındaki futbolcuyla sözleşme uzatmayı istediği öğrenildi.

İsrail'in uluslararası futboldan men edilmesi çağrısı: Rusya örneği verildi İsrail'in uluslararası futboldan men edilmesi çağrısı: Rusya örneği verildi Haberi Görüntüle

KAHVECİ SICAK BAKIYOR 

Sarı-lacivertli yönetim İrfan Can Kahveci'ye yapacağı yeni sözleşme teklifini hazırladı. Yönetim, oyuncunun yıllık ücretinde 2-3 kat zam yapmayı planlıyor. İrfan Can Kahveci'nin de Fenerbahçe'de kalmaya sıcak baktığı belirtiliyor.

Kerem Aktürkoğlu durdurulamıyor: Milli yıldız gollerine devam ediyor Kerem Aktürkoğlu durdurulamıyor: Milli yıldız gollerine devam ediyor Haberi Görüntüle

11 RESMİ KARŞILAŞMADA FORMA GİYDİ 

İrfan Can Kahveci, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 11 resmi karşılaşmada görev aldı ve 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi. 

Osimhen Antalyaspor maçında oynayacak mı? Galatasaray'da bilmece çözülüyor Osimhen Antalyaspor maçında oynayacak mı? Galatasaray'da bilmece çözülüyor Haberi Görüntüle

TAKIMIN GÖZDESİ 

Takımın başarısına katkıda bulunmaya devam eden Kahveci, taraftarların ve yönetimin gözdesi olmaya devam ediyor. 

Katar'dan Trabzonspor'a dev sponsporluk! Milyonlarca dolar oluk oluk kulübe akacak Katar'dan Trabzonspor'a dev sponsporluk! Milyonlarca dolar oluk oluk kulübe akacak Haberi Görüntüle

YENİ SÖZLEŞME HAZIRLANIYOR 

Yeni sözleşme teklifiyle birlikte Fenerbahçe'nin, Kahveci'nin takımda kalması için atacağı adımlar merakla bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading