Yandex Metrica

Ismail Jakobs'un maliyeti açıklandı

Ismail Jakobs'un maliyeti açıklandı

Galatasaray'ın sol bek arayışlarını sürdürürken kadrosuna katmaya hazırlandığı Ismail Jakobs'un maliyeti açıklandı. Senegalli futbolcunun transfer detayları ve İstanbul'a gelişiyle ilgili bilgiler haberimizde.

Spor

02.09.2024, 10:49

Galatasaray, Monaco’nun Senegalli sol beki Ismail Jakobs’u kadrosuna katıyor. Fransız kulübü Monaco'dan kiralık olarak transfer edilen Jakobs, Sarı-Kırmızılı takımın savunma hattını güçlendirecek. Sol bek arayışlarını sürdüren Galatasaray, bu transferle kadrosunu önemli bir oyuncu ile güçlendirmiş oldu.

Brighton maçında Ferdi Kadıoğlu oynayacak mı? Brighton maçında Ferdi Kadıoğlu oynayacak mı? Haberi Görüntüle

TRANSFERİN DETAYLARI

Fransız basınından L'Equipe’in haberine göre, Monaco, üç yıl önce 6,5 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı Ismail Jakobs’u Galatasaray’a kiraladı. Bu kiralama için Galatasaray'ın 1 milyon Euro ödeyeceği belirtilirken, futbolcunun satın alma opsiyonunun ise 7,5 milyon Euro olduğu açıklandı. Bu anlaşma Galatasaray’ın Jakobs’u ilerleyen dönemlerde kadrosuna tamamen katma opsiyonunu da içeriyor.

Türkiye, İzlandı'yı yıktı hat-trick yapan Kerem Aktürkoğlu Portekiz'i salladı Türkiye, İzlandı'yı yıktı hat-trick yapan Kerem Aktürkoğlu Portekiz'i salladı Haberi Görüntüle

DÜN İSTANBUL'A GELDİ

25 yaşındaki Ismail Jakobs, transfer sürecinin ardından dün akşam İstanbul’a geldi. Senegalli futbolcunun İstanbul’a gelişi, Galatasaray taraftarları arasında büyük heyecan yarattı. Jakobs, bu sezon Monaco’nun Ligue 1’de oynadığı iki maçta da 90 dakika sahada kalmış ve performansıyla dikkat çekmişti.

Ismail Jakobs’un Galatasaray’a katılması, Sarı-Kırmızılı takımın defans hattında önemli bir takviye olacak. Futbolcunun performansı ve takıma sağlayacağı katkı, önümüzdeki maçlarda değerlendirme imkanı sunacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading