İsmail Kartal Süper Lig'e dönüyor! İlk temas kuruldu

İsmail Kartal Süper Lig'e dönüyor! İlk temas kuruldu

Teknik direktör Burak Yılmaz ile yollarını ayıran Kayserispor yönetimi, Fenerbahçe'nin eski hocası İsmail Kartal ile temasa geçti.

Spor

02.10.2024, 12:20

Geçtiğimiz sezon 99 puan alan ve 99 gol atan Fenerbahçe'yi şampiyon yapamadığı için yolların ayrıldığı teknik direktör İsmail Kartal için sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Sözcü'nün haberine göre İsmail Kartal, Süper Lig'e geri dönmeye hazırlanıyor.

İZLE | Sneijder sonrası zinciri Hakan Çalhanoğlu kırdı! İşte milli yıldızın jeneriklik golü İZLE | Sneijder sonrası zinciri Hakan Çalhanoğlu kırdı! İşte milli... Haberi Görüntüle

KAYSERİSPOR'DA İSMAİL KARTAL SESLERİ

Söz konusu haberde Burak Yılmaz ile yollarını ayıran Kayserispor yöneimi teknik direktörlük koltuğu için İsmail Kartal'ı düşünüyor. Kayserispor yönetiminin İsmail Kartal'ı göreve getirmek istediği ve tecrübeli teknik adamla temaslara başladığı öğrenildi.

Milli takıma yeni yıldız: Stuttgart'ın kaptanı Atakan Karazor, Montella'dan davet bekliyor Milli takıma yeni yıldız: Stuttgart'ın kaptanı Atakan Karazor, Montella'dan davet... Haberi Görüntüle

İSMAİL KARTAL GİTTİ MOURİNHO GELDİ

Bilindiği üzere 63 yaşındaki İsmail Kartal son 2 teknik direktörlük macerasında Fenerbahçe'de görev almıştı. Ayrıca sarı-lacivertli yönetim, sezon sonunda İsmail Kartal ile yollarını ayırmış ve göreve dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho'yu getirmişti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading