Yandex Metrica

İspanyol devleri arasında flaş transfer!

İspanyol devleri arasında flaş transfer!

LaLiga ekiplerinden Sevilla, Atletico Madrid'den Saul Niguez'i kiralık olarak transfer etti. Bu gelişme, İspanyol futbolunda büyük yankı uyandırdı.

Spor

16.07.2024, 10:34

Atletico Madrid'deki geleceği merakla beklenen Saul Niguez, Sevilla'nın yolunu tuttu. Sevilla Kulübü, Saul Niguez transferi hususunda Atletico Madrid ile anlaşmaya vardığını resmi isternet sitesinden yapılan duyuru aracılığıyla kamuoyuna açıkladı.

Beşiktaş'a Aboubakar piyangosu: Sürpriz teklifle geliyorlar Beşiktaş'a Aboubakar piyangosu: Sürpriz teklifle geliyorlar Haberi Görüntüle

ATLETICO MADRID'DEKİ PERFORMANSI

Saul Niguez, Atletico Madrid formasıyla toplamda 427 görev alarak, bu mücadelelerde toplamda 48 gol ve 26 asistlik bir performans göstermişti. 29 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu, Atletico Madrid'de geçirdiği süre boyunca takımın önemli isimlerinden biri oldu.

9 Eylül Türkiye- İzlanda maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak? Bilet fiyatları ne kadar? 9 Eylül Türkiye- İzlanda maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak?... Haberi Görüntüle

TRANSFERİN DETAYLARI VE BEKLENTİLER

Sevilla Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Saul Niguez'in kiralık olarak kadromuza katılmasından dolayı mutluyuz. Kendisi, tecrübesi ve yetenekleriyle takımımıza önemli katkılar sağlayacak." şeklindeki ifadelere yer verildi.

Saul Niguez, Atletico Madrid'deki başarılı kariyerinin ardından Sevilla'da da benzer bir performans sergilemeyi hedefliyor. Sevilla taraftarları, yeni transferin takıma yapacağı katkıları büyük bir heyecanla bekliyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading