Yandex Metrica

İspanyol gazeteciden olay iddia: Montella'nın Arda Güler'i yedek bırakma sebebi ortaya çıktı

İspanyol gazeteciden olay iddia: Montella'nın Arda Güler'i yedek bırakma sebebi ortaya çıktı

Montella’nın Arda Güler’den antrenman yeleğini aldığı görüntü sosyal medyada tartışma konusu oldu. Türkiye Futbol Federasyonu, Milli Takım'ın dünkü antrenmanı öncesinde Arda Güler ile Vincenzo Montella'nın 'yelek' görüntülerine ilişkin açıklama yaptı. Yapılan açıklamada ''İlgili videoda görülen çalışma, Arda Güler için belirlenen kapsamda olmayıp, millî futbolcumuz daha sonra koruyucu amaçlı lineer çalışmasına yönlendirilmiştir.'' ifadelerine yer verilirken İspanyol gazeteciden dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Spor

24.06.2024, 11:27

Almanya'da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası'na Gürcistan galibiyetiyle başlayan A Milli Futbol Takımı, ikinci maçında Portekiz'e 3-0 yenildi. Gruptaki üçüncü maçına Çarşamba akşam çıkacak olan Ay-yıldızlı ekip Çekya ile karşı karşıya gelecek. Miller, Çekya'yı yenmesi ya da berabere kalması halinde gruptan ikinci olarak çıkacak. Çekya maçı hazırlıklarına devam eden A Milli Futbol Takımı’nın dünkü idmanında dikkat çeken bir olay yaşandı.

İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella'ın Arda Güler'in elindeki sarı yeleği alarak bireysel çalışmaya geçmesini söylediği görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Sanatçısından siyaetçisine hemen hemen herkes Arda Güler için etiket açarken 19 yaşındaki yıldız futbolcuya destek verdi. Kullanıcılar da Montella'ya sert sözlerle yüklendi.

Milli maç sonrası Moruinho'dan 3 oyuncusuna büyük övgü Milli maç sonrası Moruinho'dan 3 oyuncusuna büyük övgü Haberi Görüntüle

'YELEK' GÖRÜNTÜSÜ KIYAMETİ KOPARDI

Milli Takım'ın dünkü antrenmanda 5-2 dar alanda pas çalışması ve top kapma mücadelesi başlamak üzereyken Arda Güler'in elindeki sarı yeleği alınıp bireysel çalışmaya geçmesi söylendi. Montella'nın talimatını yerine getiren Arda Güler de takımdan ayrılıp hafif tempolu koşular yapmaya başladı. Türkiye Futbol Federasyonu da bilgi kirliliğinin önüne geçmek için açıklama yapmak zorunda kaldı. 

Konyaspor'dan transfer hamlesi: hedef 10 numara Konyaspor'dan transfer hamlesi: hedef 10 numara Haberi Görüntüle

TFF'DEN AÇIKLAMA

Türkiye Futbol Federasyonu, Milli Takım'ın dünkü antrenmanı öncesinde Arda Güler ile Vincenzo Montella'nın 'yelek' görüntülerine ilişkin açıklama yaptı. Yapılan açıklamada ''İlgili videoda görülen çalışma, Arda Güler için belirlenen kapsamda olmayıp, millî futbolcumuz daha sonra koruyucu amaçlı lineer çalışmasına yönlendirilmiştir.'' ifadelerine yer verildi.

Beşiktaş transferde öne geçti! Rafa Silva KAP'a bildirildi Beşiktaş transferde öne geçti! Rafa Silva KAP'a bildirildi Haberi Görüntüle

İSPANYOL GAZETECİDEN OLAY İDDİA

Montella'nın Arda Güler'i Portekiz maçında ilk 11'de oynatmaması ve dünkü antrenmandaki 'yelek' görüntüsü sadece Türkiye'de değil dünya medyasında da tartışma konusu oldu. İspanyol spor gazetesi AS’ın yazarı Tomas Roncero, Arda Güler’in yedek bırakılmasının ardında Vincenzo Montella’nın duyduğu kıskançlığın yattığını yazdı.

Roncero, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Gürcistan’a karşı zaferin Arda Güler adlı o dahi çocuğun tartışılmaz ve büyüleyici kalitesiyle gelmesinin ardından bütün bir ülkeyi ve dünyadaki basını devirdiğini fark ettiğinde çocukça ve saçma bir kıskançlık içine girdi.c Denklem basitti. Cristiano ve Roberto Martinez’in Portekiz’ine karşı Türkiye’yi kazanarak, grubun lideri olarak çıkarmaktı. Ancak Montella, bu zaferin genç Real Madrid oyuncusunun yeni bir sergisine dönüşeceğini düşünmüş olmalı. O anda oyun tahtasına bakarken kendi kendine şöyle dedi: Yıldızımı yedek kulübesinde bıraksam iyi olur ve kazanırsak bunun benim sayemde olduğunu söyleyecekler...

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading