Yandex Metrica

İspanyol yıldızdan, Suudi ligi takımına 4 yıllık imza

İspanyol yıldızdan, Suudi ligi takımına 4 yıllık imza

Belçika Ligi takımlarından Union SG'de forma giyen Cameron Puertas, Suudi Arabistan ekibi Al-Qadsiah'a transfer oldu ve 4 yıllık sözleşmeye imza attı.

Spor

27.08.2024, 11:03

Suudi Arabistan futbolu, bir transferle daha gündeme geldi. Belçika'nın Union SG takımında forma giyen İspanyol futbolcu Cameron Puertas, Suudi Arabistan ekibi Al-Qadsiah'a transfer oldu. Kulüp, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamayla Puertas'ı 4 yıllık bir sözleşmeyle kadrosuna kattığını duyurdu.

Medina ne zaman Fenerbahçe'ye geliyor? İşte o tarih Medina ne zaman Fenerbahçe'ye geliyor? İşte o tarih Haberi Görüntüle

AL-QASIAH'IN 14. TRANSFERİ

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmeye devam eden Al-Qadsiah, Cameron Puertas transferiyle birlikte bu sezonki 14. transferini gerçekleştirdi. Teknik direktör Michel yönetimindeki ekip, daha önce kadrosuna Ezeuqiel Fernandez, Julian Quinones, Pierre-Emerick Aubameyang ve Nacho gibi önemli isimleri de katmıştı.

Bu transfer şaşırtacak! İstanbul devinden Merih Demiral'a hamle Bu transfer şaşırtacak! İstanbul devinden Merih Demiral'a hamle Haberi Görüntüle

CAMERON PUARTAS KİMDİR?

Futbol kariyerine İsviçre'nin FC Forward takımında başlayan Cameron Puertas, ardından Team Vaud ve Lausanne-Sport takımlarında forma giydi. İspanyol oyuncu, 2021/22 sezonunun ara transfer döneminde Belçika ekibi Union SG'ye transfer oldu. Puertas, profesyonel kariyeri boyunca çıktığı 274 maçta 41 gol ve 38 asistlik performans sergiledi.

Al-Qadsiah, bu transferle kadrosunu daha da güçlendirirken, Puertas'ın Suudi Arabistan'da nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading