Yandex Metrica

İspanyollar duyurdu: Fenerbahçe'den Madrid baskısı!

İspanyollar duyurdu: Fenerbahçe'den Madrid baskısı!

Fenerbahçe, forvet arayışlarını sürdürüyor ve İspanyol basınında çıkan haberlere göre, sarı-lacivertliler Atletico Madrid'den ayrılması beklenen Memphis Depay'ı kadrosuna katmak istiyor. 

Spor

22.06.2024, 17:11

İspanyol basınından Todo Fichajes'in haberine göre, Fenerbahçe, Atletico Madrid ile sözleşmesi sona erecek olan Memphis Depay'ı transfer listesine aldı. Hollandalı golcünün Atletico Madrid'den ayrılması kesinleşti. 

Habere göre, Memphis Depay'ın Atletico Madrid ile sözleşmesi 30 Haziran'da sona eriyor. Kulüp, yüksek maaşı nedeniyle Depay'a yeni sözleşme önermeyecek. Bonservisini eline alacak olan Depay için Fenerbahçe'nin devrede olduğu belirtiliyor.

Türkiye'den EURO 2024'te kaç kişi götürüldü? TFF'den iddialara yanıt! Türkiye'den EURO 2024'te kaç kişi götürüldü? TFF'den iddialara yanıt! Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'NİN DİĞER HEDEFLERİ

Fenerbahçe'nin ilgilendiği tek Atletico Madridli futbolcu Depay değil. Sarı-lacivertliler aynı zamanda Çağlar ve Morata ile de ilgileniyor.

Belotti'den flaş imza! Serie A'ya yeni yükselen takıma gitti Belotti'den flaş imza! Serie A'ya yeni yükselen takıma gitti Haberi Görüntüle

DEPAY'IN PERFORMANSI

30 yaşındaki Hollandalı golcü, geçen sezon 33 maçta 9 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi. Depay, tecrübesi ve yetenekleriyle Fenerbahçe'nin hücum hattına katkı sağlayacağı düşünülüyor.

Erden Timur'tan çok konuşulacak Fred ve Szymanski itirafı Erden Timur'tan çok konuşulacak Fred ve Szymanski itirafı Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'NİN TRANSFER STRATEJİSİ

Michy Batshuayi ile yollarını ayıran Fenerbahçe, forvet hattını güçlendirmek için arayışlarını sürdürüyor. Teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen Fenerbahçe, Depay ve diğer hedeflerİ için yoğun mesai harcıyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading