Yandex Metrica

Sitede Ara

İspanyollar resmen duyurdu: Galatasaray'dan Sergio Ramos'a teklif

İspanyollar resmen duyurdu: Galatasaray'dan Sergio Ramos'a teklif

İspanyol medyası, Galatasaray'ın dünyaca ünlü stoper Sergio Ramos'a teklifte bulunduğunu iddia etti.

Spor

09.09.2024, 16:34

Transfer döneminin son günlerine doğru yaklaşırken İspanyol medyası, Galatasaray ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Kadrosunu yıldız isimlerle güçlendiren Galatasaray'ın şu an boşta olan 38 yaşındaki dünyaca ünlü stoper Sergio Ramos'la ilgilendiği belirtildi.El Nacional, Galatasaray'ın Sergio Ramos'a teklif götürdüğünü yazdı.

Osimhen'i ellerinin tersiyle itti! Galatasaray'a maskeli hediye: '3 tane golcüm var' deyip tarihi transferi tepti | Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan inanılmaz karar! Osimhen'i ellerinin tersiyle itti! Galatasaray'a maskeli hediye: '3 tane golcüm... Haberi Görüntüle

JOSE MOURİNHO DETAYI

Söz konusu haberde Süper Lig'de bu dönem önemli transferlerin gerçekleştiği belirtildi. Ayrıca haberde Jose Mourinho'dan da bahsedildi. Sezon başında Türkiye'ye giden Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'ye imza atmasının bu transferlerin önünü açtığı belirtildi.

Metin Öztürk'ten Fenerbahçe'ye sert gönderme: Çakma 5. yıldızdan utanırken... Metin Öztürk'ten Fenerbahçe'ye sert gönderme: Çakma 5. yıldızdan utanırken... Haberi Görüntüle

RAMOS'UN İLGİSİNİ ÇEKEBİLİR

İspanyol basınında yer alan haberin detayında Jose Mourinho'nun Süper Lig'e güvenilirlik ve prestij kazandırdığı bu nedenle Avrupa futbolunda önemli isimler tarafından ligin dikkat çektiği aktarıldı. Haberin devamında Sergio Ramos'un kariyerinin son döneminde rekabetçi bir ligde mücadele etme fırsatının ilgisini çekebileceği de ifade edildi.

Fenerbahçe'de beklenen ayrılık: Emre Mor, Süper Lig ekibine imza atıyor Fenerbahçe'de beklenen ayrılık: Emre Mor, Süper Lig ekibine imza atıyor Haberi Görüntüle

37 MAÇTA 7 GOL 1 ASİST

Futbol hayatının uzun bir bölümünü İspanya'da geçiren Sergio Ramos geçtiğimiz sezon Sevilla formasıyla 37 maça çıktı. 3 bin 301 dakika sahada kalan 38 yaşındaki stoper 7 gol ve 1 asistlik skor katkısı verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading