İtalya Kenan Yıldız'ı konuşuyor: parlamaya devam ediyor

İtalya Kenan Yıldız'ı konuşuyor: parlamaya devam ediyor

A Milli Takımımız, Uluslar Ligi B grubu mücadelesinde İzlanda'yı deplasmanda 4-2 mağlup etmeyi başardı. Tarihimizdeki ilk İzlanda deplasmanı galibiyetimiz maçta süre alan Kenan Yıldız, sergilemiş olduğu performans ile galibiyetin mimarları arasında yer aldı. Kenan'ın bu performansı İtalyanların dikkatlerini çekti. Kenan Yıldız'ın etkileyeci performansı İtalyan gazetelerine konu oldu.

Spor

15.10.2024, 12:29

A Milli Takımımız, Uluslar Ligi B grubu mücadelesinde deplasmand İzlanda ile karşı karşıya geldi. Maçı son anlarda bulduğu goller ile 4-2 kazanmayı başaran Millilerimiz, tarihimizdeki ilk İzlanda deplasmanı galibiyetini aldı. 

Milli takımımızda genel olarak birçok oyuncu iyi performans sergilerken, Kenan Yıldız'ın sol kanattı etkileyeci oyunu göze geldi. Maça damga vurmayı başaran Kenan Yıldız, çalımaları ve üretkenliği sol kanadın hakimiyetini kendisine aldı. Gurbetçi futbolcu, kendisine de birçok fırsat yaratmasına rağmen bunlardan yararlanamadı.

Juventus'un 10 numarası İzlanda maçı sonrası İtalyan basınına konu oldu. Övgü dolu sözler ile bahsedilen Kenan Yıldız'a İtalayanlar methiyeler yağdırdı. İşte o haberler...

Bianconera News'de yer alan haberde Kenan Yıldız'ın Karadağ maçı sonrası İzlanda maçında da iyi bir oyun ortaya koyduğu ve asit yaptığını belirterek, "Yıldız Türkiye ile yeniden parlıyor. Milletler Ligi'nde üst üste ikinci asist" ifadelerini yer verdi.

Ayrıca Kenan Yıldız'ın Karadağ maçında galibiyeti getiren şutu attığı ve İzlanda maçında ilk 11'de başlayarak 93 dakikada sahada kaldığı aktarıldı.

Kenan Yıldız'ın oynana iki müsabada üst üst iki asit yaptığı da belitildi. Kenan'ın 16 Kasım'da oynanacak Galler müsabakasında da sarı cezalısı olduğu bilgisi vurgulandı.

Juventus News 24 ise Kenan Yıldız'ın maçın anahtar isimleri arasında yer aldığı vurgulayarak "Yıldız'dan muhteşem performans" başlığını attı.

Kenan Yıldız'ın karşılaşmada sol kanatı efektif olarak kullandığı belirtilerek, 48 pasının 41'inin başarıyla sonuçlandığı, topa 84 kez dokunduğu, 5 kilit pas verdiği, 1 orta yaptığı, 2 kez kaleye şut çektiği, 8 kez başarılı top sürdüğü ve 11 ikili mücadeli kazandığı ve 3 kez faule maruz kaldığı açıklandı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading