Yandex Metrica

Sitede Ara

İtalyanlar bonservisini duyurdu: Fenerbahçe, Cengiz Ünder'i 3 kulübe önerdi

İtalyanlar bonservisini duyurdu: Fenerbahçe, Cengiz Ünder'i 3 kulübe önerdi

İtalyan medyası, Fenerbahçe'nin Cengiz Ünder için talep ettiği bonservis bedelini duyurdu. Fenebahçe yönetimi, Cengiz Ünder'in satışını teşvik etmek adına indirime gitti ve 10 milyon euro civarında bir bonservis talep ediyor.

Spor

24.07.2024, 14:00

Geçtiğimiz sezon Marsilya'dan 15 milyon euro bedelle transfer edilen ancak beklentileri karşılayamayan Cengiz Ünder, teknik direktör Jose Mourinho'nun gözüne giremedi. Kadroda düşünülmeyen Cengiz Ünder satış listsine konuldu. 

İtalyan medyası, Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun ilk 11'de düşünmediği ve antrenmanlardaki performansından memnun olmadığı Cengiz Ünder'in bonservis bedelini duyurdu.

İphone 16 Türkiye'de ne kadar? İphone 16 serisi yurt dışında kaç para? İphone 16 Türkiye'de ne kadar? İphone 16 serisi yurt dışında... Haberi Görüntüle

CENGİZ ÜNDER İÇİN 10 MİLYON EURO

Fenebahçe yönetimi, Cengiz Ünder'in satışını teşvik etmek adına indirime gitti ve 10 milyon euro civarında bir bonservis talep ediyor.

Calciomercato'da yer alan habere göre; Fenerbahçe, Mourinho'nun gözden çıkardığı 27 yaşındaki Cengiz Ünder'i Napoli, Fiorentina ve Bologna'ya önerdi.

Fenerbahçe tarihinin en pahalı transferi olarak kayıtlara geçen Cengiz Ünder, Lugano maçı öncesi UEFA listesine alınmamıştı.

Memphis Depay tamam! Şenol Güneş istedi yönetim bitirdi: Süper yıldız 3 yıllık sözleşmeye imza atacak Memphis Depay tamam! Şenol Güneş istedi yönetim bitirdi: Süper yıldız... Haberi Görüntüle

CENGİZ ÜNDER'İN PERFORMANSI

Cengiz Ünder geride bıraktığımız sezon Fenerbahçe formasıyla 33 maçra görev aldı. 27 yaşındaki futbolcu bu müsabakalarda 9 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Cengiz Ünder, ayrıca A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Montella tarafından EURO 2024 kadrosuna çağrılmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading