Yandex Metrica

İtalyanlar duyurdu! Fenerbahçe'nin sürpriz kaleci transferi

İtalyanlar duyurdu! Fenerbahçe'nin sürpriz kaleci transferi

Yeni sezona iddialı bir giriş yapmak isteyen Fenerbahçe'de transfer çalışmalarına hız verdi. Takımın başına geçen tecrübeli hoca Mourinho'nun raporu doğrultusunda harekete geçen sarı lacivertli ekip, Juventus'un kalecisi Marttia Perin'i kadrosuna katmak için ilk teklifi yaptı. İşte detaylar...

Spor

24.06.2024, 15:57

Fenerbahçe'de gelecek sezon çalışmaları tam gaz devam ediyor. Transfer çalışmalarına yoğun mesai harcayan sarı lacivertli ekip, çok konuşulacak isimlerle temasa geçmeyi planlıyor.

Son olarak iç transfere yönelik hamleler yapan Fenerbahçe, sözleşmesi biten oyuncularla yeniden masaya oturmayı düşünüyor.

Nicolo Zaniolo'nun yeni adresi belli oluyor! Minimum 15 milyon Euro Nicolo Zaniolo'nun yeni adresi belli oluyor! Minimum 15 milyon Euro Haberi Görüntüle

İTALYANLAR DUYURDU

Öte yandan İtalya'dan sürpriz bir transfer iddiası geldi.

Tuttosport'un haberine göre; Juventus'un yedek kalecisi Mattia Perin, sarı lacivertli takımdan gelen cazip teklifi kabul etmedi.

Mourinho dünyaca ünlü ismin peşinde! İşte transfer operasyonu Mourinho dünyaca ünlü ismin peşinde! İşte transfer operasyonu Haberi Görüntüle

MAAŞININ İKİ KATI TEKLİF

Haberin detayında, Juventus'ta yıllık 1.5 milyon Euro kazana Perin'e sarı lacivertliler neredeyse maşşının iki katına yakın bir ücret önerildiği kaydedildi. Ancak tecrübeli file beklcisi bu teklifi reddettiği öne sürüldü.

31 yaşındaki kaleci daha önce 6 Serie A takımından transfer teklifi aldığı fakat bunların tamamını Juventus'ta kalmak için geri çevirdiği hatırlatıldı.

Juvestus'ta 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Perin'in menajeri Lucci'nin,  Cristiano Giuntoli ile sözleşme yenilemek için görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading