Yandex Metrica

Sitede Ara

İtalyanlar duyurdu: İşte Nicola Zalewski'nin Galatasaray'dan istediği ücret

İtalyanlar duyurdu: İşte Nicola Zalewski'nin Galatasaray'dan istediği ücret

Galatasaray yönetimi, Roma'nın Polonyalı kanat oyuncusu Nicola Zalewski'nin transfer görüşmeleri için İtalya'ya gidecek. İtalyan medyası ise Zalewski'nin Galatasaray'dan istediği sözleşmenin detaylarına yer verdi.

Spor

10.09.2024, 16:33

Kadrosunu önemli isimlerle güçlendiren Galatasaray'ın yeni hedefi İtalya Serie A ekiplerinden Roma'da forma giyen Nicola Zalewski.

Galatasaray yönetimi, Nicola Zalewski'nin transfer görüşmeleri için İtalya'ya gidiyor.

Sarı-kırmızılı yönetim, Polonyalı futbolcunun transferini bitirmek için ısrarcı. Galatasaray yönetimi özel uçakla bugün direkt Roma’ya uçuyor.

Polonyalı oyuncunun transferi için hem Roma hem de oyuncu tarafıyla final görüşmeleri yapılacak.

Kerem Aktürkoğlu Benfica'ya kaç paraya gitti? Transferin detayları açıklandı Kerem Aktürkoğlu Benfica'ya kaç paraya gitti? Transferin detayları açıklandı Haberi Görüntüle

GALATASARAY'DAN NE KADAR TALEP ETTİ?

Galatasaray yönetimi, Roma'nın sol kanat oyuncusu Nicola Zalewski'nin transferini bitirmek isterken İtalyan gazeteci Nicolo Schira'dan çarpıcı bir iddia geldi.

İtalyan kulübü, Zalewski'nin satışına onay verirken, sarı kırmızılılar Polonyalı futbolcuyla görüşmelerini devam ettiriyor. Haberin devamında 22 yaşındaki futbolcunun Galatasaray'dan yıllığı 2.5 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme talep ettiğini belirtildi.

2,1 milyar TL'lik vurgun doğru mu? Dursun Özbek'ten karaborsa bilet iddialarına yanıt 2,1 milyar TL'lik vurgun doğru mu? Dursun Özbek'ten karaborsa bilet... Haberi Görüntüle

PSV'Yİ GERİ ÇEVİRDİ

Ayrıca haberin devamında Zalewski'nin geçtiğimiz ayın sonunda Hollanda'nın PSV Eindhoven takımından gelen önemli bir teklfi de geri çevirdiği aktarıldı.

Roma ile sözleşmesi gelecek yaz sona erecek olan Nicola Zalewski, geçtiğimiz sezon 33 maçta forma giydi ve 3 asist katkısında bulundu. Zalewski bu sezon ise 3 maçta 142 dakika süre aldı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading