Yandex Metrica

İtalyanlardan 'Fırtına' harekatı! Yıldız oyuncu için geliyorlar

İtalyanlardan 'Fırtına' harekatı! Yıldız oyuncu için geliyorlar

Trabzonspor’un genç yıldızı Batista Mendy, Avrupa kulüplerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Premier Lig ekibi Crystal Palace’tan sonra Serie A’dan Torino da 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için harekete geçti.

Spor

26.08.2024, 15:34

Trabzonspor’un geçtiğimiz sezon Fransa’nın Angers takımından 4 milyon 400 bin euro karşılığında kadrosuna kattığı Batista Mendy, performansıyla kısa sürede dikkatleri üzerine çekti. Genç ön libero, bordo-mavili formayla gösterdiği etkili performans sayesinde Avrupa kulüplerinin radarına girdi. İngiltere’den Crystal Palace’ın ardından şimdi de İtalya’dan Torino, Mendy için Trabzonspor’un kapısını çalmaya hazırlanıyor.

İstanbul'a gelecek deniyordu! Nicola Zalewski'den Galatasaray'a kötü haber İstanbul'a gelecek deniyordu! Nicola Zalewski'den Galatasaray'a kötü haber Haberi Görüntüle

TORINO'DAN YÜKLÜ TEKLİF HAZIRLIĞI

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Serie A ekiplerinden Torino, Batista Mendy için Trabzonspor’a bonuslarla birlikte toplamda 10 milyon euroyu bulan bir teklif sunmaya hazırlanıyor. Torino’nun bu teklifle, oyuncuyu kadrosuna katmak için bordo-mavili yönetimi ikna etmeye çalışacağı ifade ediliyor.

Trabzonspor yönetimi ise Mendy’i satmayı şu aşamada düşünmediğini belirtti. Ancak Torino’nun teklifinin resmiyet kazanması durumunda, bordo-mavili kulübün bu teklifi yeniden değerlendirmesi bekleniyor.

Fenerbahçe Beko, transferi resmen açıkladı Fenerbahçe Beko, transferi resmen açıkladı Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR'DAKİ PERFORMANSI

Batista Mendy, Trabzonspor’a transfer olduğu günden bu yana takımın önemli oyuncularından biri haline geldi. 24 yaşındaki oyuncu, Trabzonspor formasıyla çıktığı 44 maçta 1 gol ve 1 asistle oynadı. Özellikle orta sahada gösterdiği defansif katkı ve oyun kurma becerisiyle teknik ekibin vazgeçilmezlerinden biri haline geldi.

MENDY1.jpg

Son dakika... A Milliler zafer için sahada: Galler-Türkiye maçında 11'ler belli oldu Son dakika... A Milliler zafer için sahada: Galler-Türkiye maçında 11'ler... Haberi Görüntüle

TRANSFERİN SEYRİ

Mendy’nin Trabzonspor’da kalıp kalmayacağı, Torino’nun yapacağı teklifin ciddiyeti ve bordo-mavili yönetimin alacağı karara bağlı olacak. Torino’nun yanı sıra diğer Avrupa kulüplerinin de Mendy’e ilgisinin devam ettiği ve transfer sürecinin oldukça hareketli geçeceği tahmin ediliyor.

Trabzonspor’un ise Avrupa’da yeniden yapılanmaya gittiği bu dönemde, Mendy gibi genç ve potansiyelli bir oyuncuyu kaybetmek istemediği biliniyor. Transfer sezonunun son günlerine yaklaşılırken, bu durumun nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading