Yandex Metrica

İtalyanların efsanesi Roberto Baggio ölümden döndü! Dakikalarca odada kilitli kaldı

İtalyan futbolunun efsanevi isimlerinden Roberto Baggio, dün akşam evinde silahlı soyguna uğradı. Soyguncular, villaya girerek Baggio ve ailesini bir odaya kilitledi. Soygunu engellemeye çalışan Baggio, bir soyguncu tarafından silahın kabzasıyla başından yaralandı. Alnında derin bir yara açılan Baggio, ailesiyle birlikte 40 dakikadan fazla bir süre odada kilitli kaldı.  

Spor

21.06.2024, 12:55

İtalya futbolunun efsane isimleri arasında yer alan ve bir neslin idolü olan 57 yaşındaki Roberto Baggio, Vicenza kenti yakınlarındaki Caldogno'da ormanlık bir arazi içinde kalan evinde, ailesiyle beraber 2024 Avrupa Şampiyonası'ndaki İspanya-İtalya maçını izlediği sırada silahlı 5 kişinin soygununa uğradı.

Ferdi Kadıoğlu EURO 2024 tarihine geçti: Rekor üstüne rekor! Ferdi Kadıoğlu EURO 2024 tarihine geçti: Rekor üstüne rekor! Haberi Görüntüle

ODADA KİLİTLİ KALDI

Soyguncular, villaya girerek Baggio ve ailesini bir odaya kilitledi. Soygunu engellemeye çalışan Baggio, bir soyguncu tarafından silahın kabzasıyla başından yaralandı. Alnında derin bir yara açılan Baggio, ailesiyle birlikte 40 dakikadan fazla bir süre odada kilitli kaldı.

Arda Güler Avusturya maçında oynayacak mı? Montella'nın Avusturya maçı muhtemel 11'i Arda Güler Avusturya maçında oynayacak mı? Montella'nın Avusturya maçı muhtemel... Haberi Görüntüle

DEĞERLİ EŞYALARI ALIP KAÇTILAR

Soyguncuların, Baggio ve aile fertlerini bir odaya kilitledikten sonra saat ve mücevher gibi değerli eşyalar ile bir miktar para çalarak kaçtı. Roberto Baggio'nun soyguncular gittikten sonra kilitlendiği odadan çıkmayı başararak, durumu güvenlik güçlerine haber verdiği kaydedildi.

Fenerbahçe'den KAP'a 347 milyon TL'lik dev anlaşma bildirimi Fenerbahçe'den KAP'a 347 milyon TL'lik dev anlaşma bildirimi Haberi Görüntüle

ALNINA DİKİŞ ATILDI

İhbarın ardından sağlık ve polis ekipleri olay yerine geldi. Roberto Baggio, hastaneye kaldırılarak alnına dikiş atıldı. Diğer aile fertleri yaralanmadı ancak büyük korku yaşadı. Silahlı soyguna yönelik soruşturma başlatan emniyet güçleri, Baggio, eşi ve 3 çocuğunun yaklaşık 15 yıldır yaşadığı evin güvenlik kameralarını da incelemeye aldı.

Beşiktaş'tan transfer için resmi açıklama geldi Beşiktaş'tan transfer için resmi açıklama geldi Haberi Görüntüle

''UTANÇ VERİCİ''

Başbakan Yardımcısı ve Ulaştırma-Altyapı Bakanı Matteo Salvini, Baggio'nun başına gelen olayın ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, "Utanç verici. Roberto Baggio ve ailesini kucaklıyorum. Güvenlik güçlerine güvenim sonsuz; umarım bu suçlular bir an önce tespit edilir ve en ağır şekilde cezalandırılır." ifadelerini kullandı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading