Yandex Metrica

Sitede Ara

İzlanda maçı öncesi Milli Takım'da Çağlar Söyüncü şoku

İzlanda maçı öncesi Milli Takım'da Çağlar Söyüncü şoku

Çağlar Söyüncü'nün gribal ve bağırsak enfeksiyonu ile birlikte yüksek ateş şikayeti bulunuyor. Aynı zamanda ağrıları da var. Milli futbolcunun bugün İzlanda maçında oynama ihtimali çok düşük.

Spor

09.09.2024, 16:15

UEFA Uluslar Ligi'ne Galler beraberliği ile başlayan A Milli Futbol Takımı'nda hedef ilk galibiyetimizi alabilmek. Montella ve öğrencileri, bu akşam İzmir'de İzlanda'yı yenmek için sahaya çıkacak.  

İlk maçında deplasmanda Galler ile 0-0 golsüz berabere kalan A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ikinci maçında bu akşam İzmir'de İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Gürsel Aksel Stadı'nda oynanacak mücadele, saat 21.45'te başlayacak.

Real Sociedad - Real Madrid kozlarını paylaşıyor! Arda Güler 11'de mi başlıyor? Real Sociedad - Real Madrid kozlarını paylaşıyor! Arda Güler 11'de... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE - İZLANDA MAÇI HANGİ KANALDA?

Zorlu geçmesi beklenen müsabakayı Arnavutluk Futbol Federasyonundan Enea Jorgji düdük çalacak. Jorgji'nin yardımcılıklarını aynı ülkeden Denis Rexha ve Ridiger Çokaj yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Eldorjan Hamiti olacak. Türkiye-İzlanda maçı TV8 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray'da Cenk Ergün'nün istifası sonrası çarpıcı Gardi iddiası Galatasaray'da Cenk Ergün'nün istifası sonrası çarpıcı Gardi iddiası Haberi Görüntüle

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ'DEN KÖTÜ HABER

Milli maçın başlamasına saatler kala Çağlar Söyüncü'den kötü haber geldi. Çağlar Söyüncü'nün gribal ve bağırsak enfeksiyonu ile birlikte yüksek ateş şikayeti bulunuyor. Aynı zamanda ağrıları da var. Bugün İzlanda maçında oynama ihtimali çok düşük.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading